Kiszivárgott hírek szerint Boné Ferenc beismerte, hogy ő ölte meg Molnár Beátát Kolozsváron - Városi Kurír

Sorting by

×

Kiszivárgott hírek szerint Boné Ferenc beismerte, hogy ő ölte meg Molnár Beátát Kolozsváron

Beismerte tettét a kolozsvári ügyészek előtt Boné Ferenc, akit csütörtökön este fogtak el Nagyváradon a barátnője, Molnár Beáta meggyilkolásának alapos gyanúja miatt – értesült az Observatornews.ro. A nyomozáshoz közel álló forrásokra hivatkozva arról írt a portál: 

Hirdetés

A 43 éves férfi féltékenységből végzett 30 éves barátnőjével

A Kolozs megyei ügyészség pénteken közölte: bűnvádi eljárást indítottak Boné Ferenc ellen, és kérik 30 napos előzetes letartóztatását. A bíróság péntek délután jóváhagyta az intézkedést.

A közel ötórás kihallgatás során a férfi állítólag azt mondta: nagyon szerette a nőt, de egyben irigy is volt rá, mivel rendkívül élénk szociális élete volt, számos projektben vett részt.

Amikor a hétvégén kirándulni mentek az Erdélyi-szigethegységbe, Boné azt mondta barátnőjének, hogy örökre szeretne vele maradni.

A nő azonban azt válaszolta, hogy muszáj hazamennie, Boné

ekkor megpróbálta maradásra bírni, majd elkezdte fojtogatni.

A beszámoló szerint olyan erőszakosan szorította a nyakát, hogy a nő meghalt – Bonéban azonban ez csak akkor tudatosult, amikor elkezdett kihűlni, és elfehéredni.

A holttestet ekkor az autó csomagtartójába tette, és elindult.

Útközben azonban többször is megállt – Boné állítása szerint ilyenkor

mellé feküdt a csomagtartóba, sőt át is ölelte, hogy minél hosszabb ideig közel lehessen hozzá.

Bár tudatosult benne, hogy a nő meghalt, a holttesttel együtt bujkált, éppen azért, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse még halott barátnője társaságában.

Végül akkor döntött úgy, hogy megszabadul a holttesttől, amikor az már kezdett kellemetlen szagot árasztani.

Boné állítólag azt mondta: nem szokott így viselkedni, nem érti, hogyan fajulhattak idáig a dolgok, és amikor fojtogatni kezdte a nőt, nem számolt a következményekkel.

Ez azonban ellentmond a tényeknek, hiszen éppen azért ítélték jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre, mert brutálisan bántalmazta korábbi barátnőjét

Forrás: Főtér.ro

Családi tragédia! Egy édesapa megölte lányait Aszódon

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.