Kitapossák a beledet is, de te mindezek ellenére már-már szereted őket

Olvasom, hogy egyre jobban szeretik a „népek” a Fideszt. És? Ezen mit csodálkozik bárki is? Mert, hogy is szól a tanítás? Keress valakit, aki nem tud visszaszólni-ütni, lehetőleg legyen virtuális, megfoghatatlan, nem is létező.

Ha mégis, akkor a glóbusz másik oldalán élje az amúgy unalmas kis életét

Legyen az zsidó, cigány, arab, fekete, sárga, mindegy is, csak egy rahedli pénzzel, ami lehetőség szerint legyen rabolt-lopott, ebül szerzett jószág, és mindig van ilyen lehetőség, hogy a görcs állna a hátába mindnek, a rahedli alatt meg milliárdokat érts, sokat, majd a töméntelen lóvéval a rabolt-lopott, ebül szerzett eltaposott, magad alá gyűrt médiából préselt propagandával hazudd tele, a már nagyrészt zselléreid-híveid agyát.

Megvan?

Hogy a szerencsétlen zsidó, cigány, arab, fekete, sárga, libsi, bolsi, az maga Soros, és a lófüttyöt érdekli különben ki is Soros, mert az maga a patás ördög. Az tuti! És a patás ördögtől félni kell. De itt van ő, aki ugyan lop, mint állat, meg barommód surmó is, de majd jól megvéd a patástól. Attól, aki ugyan nem létezik, azaz mégis, de az ő maga, a Kedves Vezető, csak te ezt nem látod a narancsszín szemellenződ, és nem hallod a kakofón, őrült zaj miatt, és gondolkozni sem tudsz már, ki is tudna ebben az őrületben-zajban-mocsokban, csak azt tudod, hogy mit bánod, hogy szétlopják-széthazudják a világodat, de neked biztonságra van szükséged.

És te megadod magad

Nem számít. Se az aljas manipuláció, se a szabadrablás, se semmi. Az sem, hogy taposnak rajtad, hogy megtörik a gerinced, tartásod, jövőd. Semmi nem számít, csak az, hogy azt hiszed van, aki megvédjen a fejedbe ültetett démonoktól. Ez a lényeg. Kitapossák a beledet is, de te mindezek ellenére már-már szereted őket.

Ismerős? Náci Németország? Hitler? Goebbels? Egybites propaganda? Megvan? Tíz németből nyolc istenítette őket. A nácikat. Tudták? Egyre jobban szerették a németek Hitlert. Egy őrült, hibbant, gnóm diktátort! Mégis. És?

Átvették? Át!

Ebbe a ganéba most mi gázolunk szügyig? Mi! Szeretik a népek azokat, akik uszítják, kirabolják, fosztogatják? Egy őrült, hibbant diktátort, aki szabad liberálisból ma már nyíltan neonácivá vált? Szeretik. Sokan. Őket is. Pedig életük megnyomorítóját, kirablóját szeretik. De az van, hogy a történelem nem mindig lineáris. Néha visszabüffen a múlt.

Egyre jobban szeretik a „népek” a Fideszt. Pfff! És? Számít? Ugyan már! Meg fognak bukni. Értik? Mindezek ellenére is MEG FOGNAK BUKNI! Mint azok. Csúfosan, visítva, megalázva, megvetve. Az egész bagázs! Undorító, szégyenteljes bekezdés lesznek csak a történelemkönyvekben. Bűzös, barna folt. Vagy még az sem.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük