Kíváncsi vagy a tutira? Válassz ki egy kristályt és megtudod!

Nézzétek meg figyelmesen a címképünk kristályait és válasszátok ki azt a darabot, amelyik a legjobban illik hozzátok. A kristályt ne a színe alapján válasszátok, hanem úgy, hogy melyik az, ami a legjobban vonz ebben a pillanatban. A most következőkben elolvashatjátok a válaszokat attól függően, hogy melyik kőre esett a választásotok, ilyen most a személyiségetek.

1. Opál

A szabadságot és a csendet szereted. Ebben a pillanatban is az aggodalmaidat szeretnéd csillapítani és több időt szeretnél magadra szánni. Valószínű az utóbbi időszak eléggé stresszes volt számodra és most szeretnél egy kis csendet, lazítást. Nem vagy biztos a jövődről alkotott gondolatokba, ezért is van szükséged egy kis elmélkedésre, hogy át tudj gondolni mindent. A jövőről alkotott képed néha ködös, ezért szereted azokat a pillanatokat amikor átformálhatod a gondolataidat. Tulajdonképpen minden rendben van, csak szükséged van egy kis időre, hogy észre vedd, melyek azok a dolgok amelyek a hasznodra vannak az életedbe és melyek nem. Most van a megfelelő alkalom arra, hogy tisztázd a céljaidat és megértsd melyek azok a dolgok amelyek pozitív energiával töltenek fel. Halványkék színű kristályt választottál, ami azt jelképezi, hogy világos és spirituális gondolataid vannak.

2. Malachit

Ha ez a kő vonz, akkor a mostani időszakban nagy változások történnek az életedben. Szeretnéd megváltoztatni az életmódod és a munkád, de ennek eléréséhez mélyen magadba kell nézned. Tulajdonképen a spirituális fejlődésedről beszélünk: tisztában kell lenned azokkal a dolgokkal amelyek hullámvölgyeket okoznak az életedben és el kell felejtened a múltat. Anélkül, hogy tudnál róla egy tanulási folyamaton mész át azért, hogy jobban bízz magadban. Néha eluralkodik rajtad a kétség, de ne felejtsd el, hogy kiválasztottad a számodra megfelelő utat és ez kell motiváljon. A malachit a frissességet és a hősiességet jelképezi. Ebben a pillanatban pedig azt határoztad el, hogy a gazdagságot és a sikert választod. Ez még azt is jelentheti, hogy pontot tettél egy destruktív romantikus kapcsolatra és az elkövetkező időkben egy igazi szerelmi kapcsolat vár rád. Kiválasztva ezt a követ a tudatalattid ezt mondja:” Felkészültem a sikerre. Kész vagyok elfelejteni minden negatív gondolatot. Szükségem van szenvedélyre az életemben.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük