Folytatják. Most a közigazgatásban rendeltek el létszámstopot, és már nem is hímelnek-hámolnak, mint a kórházaknál.

Nem ám csak a minisztériumokban van létszámstop,

hanem pl. a rendőrségnél, az állami vállalatoknál, így a postán és a MÁV-nál is. Közben ki ne tudná, hogy nincs elég postás, nincs elég vasutas, nincs elég rendőr?

Az még világos, hogy az államigazgatás jobb pozícióit fenn akarják tartani azoknak az embereiknek, akik most kiestek a polgármesteri, önkormányzati székekből, vagy egyszerűen nem tartják el többé az önkormányzati kifizetőhelyek. Kell nekik a hely, nehogy belső lázadás legyen.

(FRISS HÍREK >>>>>>)

De könyörgöm: mi értelme van a posta vagy a rendőrség megbénításának,

miközben éppen most raktak át a rendőrséghez egy csomó új feladatot (a kisebb szabálysértések ügyintézését) a lehetőleg minden funkciójuktól megfosztandó önkormányzatoktól? Kíváncsian várom, a Fidesz bukott helyi urai közül melyik szeretne kézbesítő vagy sarki rendőr lenni.

Megjegyzem, olyan valakit tényleg tudok, aki imád kisvasutazni

Esetleg ha neki volna valami hely a MÁV-nál, azt nem kifogásolnám..

1 hozzászólás

  1. A XV. KERÜLETBEN – ÉTELOSZTÓ és TAKARÍTÓ SZEMÉLYZET NAGYON KELLENE, hiány van közterületi karbantartó, kertész, kisegítő segédmunkás, még közterület-felügyelőket is tudnánk alkalmazni. Nyilván nem hátrány ha tanácsadóként, képviselőként, bizottsági és egyéb választott tisztségviselőként szereztek tapasztalatot. Jelige: dolgozni akaró embereket keresünk, az ideológiájuk nem befolyásolja a felvételüket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét