Folytatják. Most a közigazgatásban rendeltek el létszámstopot, és már nem is hímelnek-hámolnak, mint a kórházaknál.

Nem ám csak a minisztériumokban van létszámstop,

hanem pl. a rendőrségnél, az állami vállalatoknál, így a postán és a MÁV-nál is. Közben ki ne tudná, hogy nincs elég postás, nincs elég vasutas, nincs elég rendőr?

- Hirdetés -

Az még világos, hogy az államigazgatás jobb pozícióit fenn akarják tartani azoknak az embereiknek, akik most kiestek a polgármesteri, önkormányzati székekből, vagy egyszerűen nem tartják el többé az önkormányzati kifizetőhelyek. Kell nekik a hely, nehogy belső lázadás legyen.

(FRISS HÍREK >>>>>>)

De könyörgöm: mi értelme van a posta vagy a rendőrség megbénításának,

miközben éppen most raktak át a rendőrséghez egy csomó új feladatot (a kisebb szabálysértések ügyintézését) a lehetőleg minden funkciójuktól megfosztandó önkormányzatoktól? Kíváncsian várom, a Fidesz bukott helyi urai közül melyik szeretne kézbesítő vagy sarki rendőr lenni.

Megjegyzem, olyan valakit tényleg tudok, aki imád kisvasutazni

Esetleg ha neki volna valami hely a MÁV-nál, azt nem kifogásolnám..

1 hozzászólás

  1. A XV. KERÜLETBEN – ÉTELOSZTÓ és TAKARÍTÓ SZEMÉLYZET NAGYON KELLENE, hiány van közterületi karbantartó, kertész, kisegítő segédmunkás, még közterület-felügyelőket is tudnánk alkalmazni. Nyilván nem hátrány ha tanácsadóként, képviselőként, bizottsági és egyéb választott tisztségviselőként szereztek tapasztalatot. Jelige: dolgozni akaró embereket keresünk, az ideológiájuk nem befolyásolja a felvételüket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét