Sorting by

×

Kivételesen: horoszkóp pasiknak, persze a nőkről! – Csillagjegy szerinti virág-“ki-minek-örül igazán”? – Uraim, tessenek választani! Hölgyek, csekkoljátok….!

Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódik a “Kedves”. Kíváncsi vagy, -nőnapkor ez alap!- hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban horoszkópja alapján a személyiségéhez? Nézz bele, mielőtt a virágos felé vezet az utad!

Halak – Tavirózsa

Halak csillagjegyűként kedvesség, érzékenység, együttérzés és önzetlenség jellemez. Viszonylag kevés igaz barátod van, nem szereted a felületes kapcsolatokat. Tele vagy ötletekkel, folyton hajt a tettvágy és nem szeretsz unatkozni. Születési virágod a tavirózsa, amely azt sugallja, hogy mindig a saját utadat járod és amit a fejedbe veszel, azt meg is valósítod. Ha kell, keresztülutazod a fél világot, hogy megtaláld a boldogságot.

Vízöntő – Orchidea

Ha Vízöntő a csillagjegyed, függetlenség és eredetiség jellemez. Csak úgy sziporkázol, tele vagy ötletekkel és mindig őszinte vagy másokkal szemben. Épp ezért szeretnek veled lenni az emberek, viszonylag nagy baráti társaságot gyűjtöttél magad köré az évek során. Születési virágod az orchidea, amely azt jelenti: ahogyan ez a különleges és csodaszép virág, úgy Te is nagyon vágysz a törődésre, a gondoskodásra és a szeretetre.

Oroszlán – Napraforgó

Oroszlán csillagjegyűként úgy vonzod magadhoz az embereket, mint a mágnes, ugyanis melegszívű, kedves és hűséges típus vagy. Emellett a munkaadók is kedvelnek téged, hiszen remekül, pontosan dolgozol, kitartó és ambiciózus vagy, jó úton haladsz egy vezető pozíció felé. Születési virágod a napraforgó és a körömvirág, amelyek mind azt jelentik, hogy vágysz a figyelem középpontjába, szeretnéd, hogy sikereid miatt felfigyeljenek rád és szakmailag is hírnevet szerezz.

Rák – Medveköröm

Ha Rák csillagjegyű vagy, akkor igen érzelmes és szenvedélyes a természeted. Hűséges vagy, kitartasz a barátaid mellett, ha kell, támogatod őket, együtt érzel velük. Emellett óvatosság is jellemez az élet minden területén. Mielőtt cselekszel, kétszer átgondolod, mit akarsz tenni. Születési virágod a medveköröm, a fehér rózsa, a liliom és az erdei turbolya. Fehér vagy világos színű szirmaik az együttérzést és a lélek tisztaságát szimbolizálják.

<<< Olvasnál más horoszkópot? Itt megteheted! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.