Kőbányán sem különb a fideszes, mint Felcsúton – egy ellenzéki ne hozzon rendbe holmi padokat……

A hét híre, hogy Felcsút önkormányzata szerint inkább ázzon a nemzeti magyar a buszra várva, de holmi Kétfarkú Kutya ne építsen ingyen és bérmentve beállót a buszmegállóba. A polgár pedig ázik-fázik, hiszen ettől nemzeti!

Fidesz-finesz!

Új hír, hogy Budapest X. kerületében sem szívlelik az ellenzéki segítséget, még a végén megfertőzi az arra járót!

Szeptember 30-án időközi választás lesz a főváros X. kerületében, Kőbánya 6. választókörzetében. A Momentum által indított jelölt – akit a DK és az MSZP is támogat –, Kovács Róbert csap össze a Fidesz jelöltjével, Szilágyi-Sándor András református lelkipásztorral.

Mérce.hu szerint Kovács a Kőbánya Blues nevű Facebook-oldal bloggere is egyben, és ő adott hírt arról, hogy a Kőér közben, a Dausz Gyula parkban több padot is felújítottak csütörtökön. Lefestették és le is csiszolták azokat, de péntek reggelre egyik sem volt a helyén.

Kovácsék szerint

a helyi önkormányzati cég, a Kőkert emberei szétverték a padokat, ami meg megmaradt belőlük, azt elszállították. A blog képeket is közölt, ezeken már nem láthatók a padok, vagyis biztosan elvitték azokat.

“LEFESTETTÉK A PADOKAT, AZ ÖNKORMÁNYZAT MÁSNAP SZÉTVERTE

Kőér köz, Dausz Gyula park. Érdekes módon a kőbányai önkormányzatot éveken át nem érdekelte az itt lévő köztéri padok sorsa, pontosabban az, hogy az egykoron itt található hat padból már csak kettő van meg, azok is régóta használhatatlan, korhadt állapotban.

Mindjárt változik azonban a helyzet, ha valaki önálló kezdeményezésben rendbe rakja ezt a két szegény padot. Ahogy az történt tegnap: lecsiszoltuk és lefestettük a padokat. Ma reggel pedig kivonult a Kőkert, a lefestett padokat szétverte és elszállította.

Szánalmas.

Ezt tudja ma a kőbányai fideszes városvezetés. A gyomrom forog. Előre szólok, hogy már szervezzük jövő hétre a Vaspálya utcai szeméttelep felszámolását, kitakarítását. Amire egyébként Weeber alpolgármester tett többször ígéretet hónapokkal ezelőtt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük