"Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!" - Kocsis-Gyurcsány csörte a gödör aljáról - Városi Kurír

Sorting by

×

“Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!” – Kocsis-Gyurcsány csörte a gödör aljáról

Fényév távolságra jutottunk Kuncze Gábor csípős parlamenti iróniájától! Azóta sokszor hittük, hogy ennél már nincs lejjebb, de 2021 Magyarországán feneketlen a bunkóság-gödör. Közel egy évvel a választás előtt a helyzet siralmas. Biztos, hogy ebből a felhozatalból kell kikerüljön a “szebb jövőt elhozó” cím várományosa, hogy közöttük lapul az az ember és csapata, akik megálljt tudnak parancsolni az elszabadult (szabadított) indulatoknak? Kocsis, Gyurcsány pengeváltás.

Hirdetés

… és a bunkóság akadálytalanul görög lefelé….

Nem tudom, hogy van-e egyáltalán olyan célcsoport, akiket ezzel a stílussal lehet bármely oldalon megszólítani. A csütörtöki nap termése Gyurcsány Ferenc – Kocsis Máté “érvekkel alátámasztott, európai hangvételű, egymást meggyőzni akaró” üzengetése volt. Sikerült olyan mélységbe lavíroznia amgát a két politikusnak nevezettnek, ami a legutolsó kocsmában záróra előtt pár perccel is ritkán hangzik el.

Gyurcsány eredendő bűne…

A DK elnöke azzal húzta ki a Fidesz-gyufát, hogy úgy vélik róla: veszélyes az Orbán-birodalomra nézve. (Na meg, hogy megszületett és ilyen szép kort ért meg.) A puszta tény, hogy valamivel el kell fedni azt a sokmilliárd forintnyi sumák pénzköltést és kölcsönfelvételt, pedofilok ellen indult, melegellenesé lett törvényt és a diktatúra nem is olyan lassú elhatalmasodását, arra a megoldásra késztette a NER-agyat, hogy a jól bevált gyurcsányozás -karácsonyozás- még ki nem aknázott tartalékához folyamodjon.

Kocsis kezdte…

Kocsis Máté a csütörtöki debreceni sajótájékoztatón durván beleszállt a baloldal politikusaiba. Természetesen főként Gyurcsányt osztotta, de kapott belőle rendesen Karácsony Gergely is.

„A népvándorlás korszaka mellett Magyarországon az is veszély, ha a múlt tér vissza. Tetszik, nem tetszik Gyurcsány Ferencnek, potenciális veszélyként tekintünk rá a magyarok szempontjából”

– fogalmazott Kocsis.

„Ismerjük a kormányzását, ismerjük a módszereit, az eladósítást, ismerjük az adóemelő politikáját, ismerjük a nemzeti vagyont kiárusító politikáját, ismerjük az erőszakos, hatalmához ragaszkodó politikáját”

– közölte, majd hozzátette, hogy számukra teljesen világos: Gyurcsány vezeti az ellenzéket, és vannak mellette epizódszereplők, fontosabbak, kevésbé fontosabbak, viccesek, kevésbé viccesek.

„Van a főpolgármester úr is, aki minden küszöbben orra bukik, de ők mindenképp epizódszereplők ahhoz képest, amit Gyurcsány Ferenc képvisel.”

Kocsis szerint a jövő évi választás arról fog szólni, hogy a DK elnöke

„által képviselt erőszakos, véres politika visszatér-e.”

Arra a kérdésre, hogy milyen operatív törzs kellene Gyurcsány ellen, Kocsis azt mondta,

humoros kérdésre humoros választ ad: „sokaknak lenne igénye egy Gyurcsány Ferencet megfékező operatív törzs létrehozására, sokan el is vállalnák ennek a vezetését, sokaknak igaza is van abban, hogy ideje volna”, mert senki sem gondolta az előzmények után, hogy a DK elnöke majd nemcsak labdába rúghat, hanem csapatkapitány lesz.

Gyurcsány felvette a kesztyűt….

Facebook oldalán arról ír, hogy:

Tegnap Orbán, ma Kocsis. Istenemre ezek belém szerettek:). Küldjek nekik egy fényképet? Egy vacsorameghívás már tolakodó lenne? Vagy csak egy mozi. Foghatnánk egymás kezét. Esetleg édes hármasban. Viktort is meghívnánk. Én ülnék középen. Ezt még meg kell fontoljam. De nem könnyű ilyenkor higgadtnak maradni, mikor belül éget a tűz.

Az elmebajnokság Kocsissal folytatódott….

A a Fidesz frakcióvezetője (!) viszontválaszában odáig csúszott le, hogy belengette Gyurcsánnyal kapcsolatban a pedofilia burkolt, ki nem mondott, de utaló vádját is:

Feri bátyám leírta a vágyait, de az új törvény értelmében már gyerekeket legalább nem traktálhat vele. Fogja meg a te véres, enyves kezedet a radai rosseb, meg a Gréczy Zsolt szelfizgetés után!

Ezek után -alatt- egyáltalán nem lehet csodálkozni, ha az a fiatal, vagy nem is annyira az, aki nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog életet akar élni, lekapja a szekrény tetejéről a bőröndjét és habozás nélkül elindul a világ emberi, élhető felére. Nekik hiába jártatja a száját a miniszterelnök, hogy kerítésen belül minden frankó, mert itt él, tudja, kogy “á dehogy”. Már akit még nem vuduzott meg. A többiek meg ittmaradnak és szabadon gyűlölködhetnek ökölbeszorított arccal az idők végezetéig.

 

kocsis

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.06.18 - 06:29
  Közvetlen hivatkozás

  Magyarok szempontjából POTENCIÁLISZ VESZÉLY MAGA A FIDESZ KORMÁNY!!! tetszik-nem tetszik a törpediktátornak ezek egy maffiózó tolvaj banda. Tele pedofillal, kurvázókkal, pénzszóró yachtozgatósm helikopterezős haverokkal. Vadászgatnak, urizálnak, kurvázgatnak. Államtitkároknak kineveznek diploma nélkülieket, aki meg diplomás az a netről ollózza össze a disszertőációját. kocsmaszintre süllyedt strómannal teli haveri családi kör. Ezek a legveszélyesebbek a népre.

  Válasz
 • 2021.06.18 - 07:52
  Közvetlen hivatkozás

  A plafonon vagyok, amikor a jelen történéseit úgy nyomják a képembe, mintha azoknak nem is lennének néven nevezhető felelősökben “gazdag”, többszörösen sorsfordító előzményei!
  Mert az is a szenzációhajhász – a károkozásban pedig felelőtlenségekkel jócskán terhelt – médiaattitűd sajátosan magyar “bunkóság-gödöre” ám, ha egy ilyen írás igazából meg sem próbál disztingválni, hanem nagy lezserül már a címében összemossa a “lényeget”, azaz egyenlőségi jelet tesz – a citátumokban és a kommentálásukban pedig ugyanazt folytatva – a két fél közé, mintha bizony nem is létezne egy sajátos ok-okozati összefüggés mind a konkrét verbális megnyilvánulásokat, mind pedig a pillanatnyi és távlati céljaikat illetően!
  És a 15 – vagy “csupán” a 11 – esztendő demokráciákban közel sem szokványos történéseiről még nem is esett szó!!!

  Válasz
 • 2021.06.18 - 08:32
  Közvetlen hivatkozás

  Ez a hitler utánzat OV egy nagyon veszélyes elmebeteg valaki, emberek gondolkozzatok, ez meg a bandája az országot a legalja mocsárba vezeti, ennél sötétebb időszak még nem volt a magyarság életében

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.