Talán Kocsis Máté a Fidesz új csodafegyvere, új Németh Szilárdja. Vagy a fene tudja: egyik 19, másik egy híján 20 – legalábbis azok közül, akik egyáltalán valami pozícióba vergődhetnek a Fideszben.

Mindenesetre MIÉP-es indulásának jelei máig érezhetőek rajta.

Vagy nem is? Ki tudja: mindegyikük hajlandó bármit mondani. Kocsis, Gulyás, Rogán, Németh Szilárd és a többiek: mind ugyanazt az orbáni nótát fújják, minimális eltérésekkel.

- Hirdetés -

Teljes gátlástalanság, elképesztő uszítás jellemzi a hordát. Gyakorlatilag egyszerűen nincs olyan szavuk, amelyet ép értelmű embernek szánnának: csak megvadított, elaljasított híveiknek beszélnek.

Kocsis Máté persze nem akárki: a gazemberek között is külön hely illeti meg. Nem véletlenül lett a Fidesz frakcióvezetője!

Brutális támadásokkal kell szembenéznie Magyarországnak a jövő tavaszi európai parlamenti választásokig – mondta a Fidesz frakcióvezetője a Karc FM vasárnapi műsorában.

Kocsis Máté kifejtette:

a “Soros-hálózat” utcai provokációkkal és megmozdulásokkal készülhet az ellenzéki pártokon is keresztül. “Senki ne számítson békés időszakra!” – jelentette ki a kormánypárti politikus, aki szerint a mostani EP-voksolásnak minden korábbi európai választásnál nagyobb tétje lesz, azon ugyanis Európa jövője dől el a bevándorláspárti és bevándorlásellenes erők között.

Hasonló fenyegetések és akár aljasságokra való már-már nyílt fölhívások persze előfordultak szép számmal a fideszes gyakorlatban – de mostanában mintha megőrültek volna: pedig csak híveiket akarják a teljes őrületbe kergetni.

Jellegzetesen bolsevik-fasiszta duma például ez:

az Európai Unióban a „legszörnyűbb diktatúrákra” emlékeztető mechanizmusok működnek, amikor az eltérő véleményeket akkor sem fogadják el, ha azok a népakaratból fakadnak.

“Népakarat”… Minden fasiszta-náci-bolsevik gazember számára szent szó, föltéve, hogy éppen ő az, aki a népakaratot megtestesíti… Persze, a nóta tulajdonképpen nagyon régi: aki nincs velük, az nincs.

És: Kocsis Máté az interjúban súlyos pszichopatának nevezte Soros Györgyöt, akinek szerinte világuralmi törekvései vannak. Leszögezte, a magyar kormány nem általában a civilekkel, csupán 5-7 olyan Soros György által támogatott “álcivil szervezettel” szemben akar fellépni, amelyek tevékenysége veszélyezteti az ország biztonságát és szembemegy a választók akaratával. 

Választói akarat… Mert választói csak a Fidesznek vannak, ugyebár…

Brutális támadásnak minősíti azt a jelentést, amely igencsak megszépítőn szól a magyar valóságról. És Soros György a pszichopata, nem azok, aki évek óta alávaló módon, Goebbels módszereit követve sorosoznak!

Nincsenek gátak, nincsenek áthághatatlan határok: egészen nyíltan mernek hihetetlenül aljas ökörségeket mondani. Mert híveik mindent megesznek.

S az ellenzéki pártok..?

Majd mondanak esetleg valamit, meg persze nekiállnak „szakpolitikázni” – az olyan jól megy nekik… Hiszen tulajdonképpen nincs semmi baj..!

Nincs semmi baj, csak éppen Kocsis Máték váltják aprópénzre Orbán gyalázatos dumáit – s ami a Vezértől már-már megszokottan hibbant, a Kocsis Mátéktól kifejezetten fenyegető.

Úgy őrjöngenek, mint a sarokba szorult vadállat. Hát hiszen azt a kényszerképzetet akarják elültetni, fölnevelni, netán tettekre váltani, hogy az egész EU – néhány „barátot” leszámítva – mást sem tesz, csakis minket támad. S mindent egy „pszichopata spekuláns” szolgálatában…

Hihetetlen, de azt is meg kell értenünk: a Néppárt mindent eltűr.

Ez lesz majd a veszte, de nemcsak neki, hanem talán az EU-nak is.

Ön gyűlöli a magyarokat – mondta Gyurcsány hozzászólására Kocsis Máté

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét