BulvárKiemelt hírek

Kocsis Máté kiborult Jakab CSOK-ján – Érdekes, amikor Varga Juditról derült ki ugyanez, meg sem mukkant!

Kocsis Máté: ...fájó döntés volt, de meghoztam....

Érdekes egy szerzet ez a “fideszes politikus”-kaszt! Gondolkodás nélkül adja a nevét mindenhez, amiről azt gondoltatják velük, hogy segíthet életben tartani az arany tojást tojó hatalmukat. Bíznak a “zemberek” rövid emlékezetében és a vudu erejében. Skacok, lehet, hogy ébred a normalitás?

Aktuális Kocsis-kiborulás

Kocsis Máté, a Józsefváros és Ferencváros országgyűlési képviselője és egyben a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja frakcióvezetője ritka ripacs színészi képességet mutatva jelezte közösségi oldalán fejéhez illesztett kezével, hogy “ki hallott már ilyet!”:

Éjfél múlt, Debrecenből hazafelé olvasom a hírekben, hogy Jakab Péter felvette a CSOK-ot. 🤦🏻‍♂️ A családi adókedvezményt és az egy évnyi adóvisszatérítést is ajánlom figyelmébe!

Horror, de mi van Varga Judit “igazérrel”?

Ön látott hasonló ripacskodást, amikor kiderült, hogy kolléganője a pártban nemcsak, hogy felvette a fent említett kedvezményt, -ami egyébiránt minden magyar a kritériumoknak megfelelő állampolgárnak jár- méghozzá jogosulatlanul, átverve az “illetékeseket”, hiszen nyaralóját hozta rendbe belőle? Íme, ha valaki elfelejtette volna:

A Varga-Magyar házaspár biztosan sokféle dolognak ellen tud állni, de a lakhatással való simliskedés nem tartozik ezek közé

Még, ha “papíron” rendben is van minden, -a lakáskiadás, miközben felvették a lakhatási támogatást, meg, hogy belehúztak a CSOK-felvételbe egy minden bizonnyal nyaralónak szánt házra- annyira pitiáner dolog. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a “cikik” egyszer csak kiderültek, nem maguk jöttek rá, hogy nem így kellett volna és megbánva közlik a “közzel” a tényeket.

Visszafizeti a tízmilliós CSOK-támogatást a Varga Judit–Magyar Péter házaspár, ha a jogszabályban előírt határidőre sem költöznek be a gyerekekkel a Balatonhenyén épített 195 négyzetméteres házukba

– közölte az RTL Híradó megkeresésére az Igazságügy Minisztérium sajtóosztálya. A Telex.hu írta meg, hogy a miniszter és férje a falusi CSOK-támogatás igénybevételével építették újjá a régi balatoni házat, melyet az UniCredit Bankon keresztül igényeltek 2017-ben.

CSOK-támogatást nyaralóra nem lehet igénybe venni, csak családi házra, azzal a feltétellel, ha abban legalább 10 évig gyermekeivel együtt él a támogatást igénylő család.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Mint a bankárok mesélik, mindig vannak, akik azzal próbálkoznak, hogy „kétlaki életet élnek”, hetente hosszú hétvégéket tartanak a Balatonnál, esetleg be is jelentkeznek a nyaraló címére, de még ezeknek az ügyfeleknek is azt szokták a szakemberek tanácsolni, hogy ne próbálkozzanak, mert ha például a gyerekek közben Budapesten járnak iskolába, könnyen megbuknak egy vizsgálaton – hívta fel a figyelmet a portál a sumákolás lehetőségére és, hogy ez mennyire nem éri meg, főleg, ha az alany igazságügyi miniszter.

De ne legyünk “kormánymédia”, hallgassuk meg a Varga-változatot is

 

Kocsis Máté kiborult Jakab CSOK-ján - Érdekes, amikor Varga Juditról derült ki ugyanez, meg sem mukkant!

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (2)

  1. Nem értem, mi a gond. Ha hoznak egy törvényt, az mindenkire vonatkozik, nem? Mindig hülyének tartottam azokat, akik azt mondták, gondolták, hogy ha valaki nem szereti a FIDESZt, az ne vegye fel a fideszes támogatásokat. Vajon ők elfogadták annak idején az általuk úgy utált és megvetett szoclibek alatt a 13. havi nyugdíjat? Nemigen emlékszem, hogy bárki visszautasította volna. Most úgy tesznek, mintha a — mellesleg oly kevés és kevesek által igénybe vehető — kedvezmény csak a pártkatonáknak járna. Ki olyan bolond, hogy ha adnak neki, nem fogadja el? Elvégre ez nem OV és nem is Kocsis pénze, /dacára OV. adok, megemelem, stb. szövegének/ ez a magyarok adóforintjaiból van, ahogy a NER dőzsölése is. Azt osztogatják, azt lopkodják a lovagok, és kegyesen olykor visszaosztanak belőle.

  2. Málé-gyerek is csak egy az orbáni láncos kutyákból,és a gazdi parancsára ugatnak,csaholnak bármikor,és bárkire,aztán ha a parancsot teljesítették,várják a jutalomfalatot. De való igaz,mikor vargajuci követte el ugyanezt,márpedig az ő fizetése nyilvánvalóan jóval több,mint Jakab Péteré,akkor nem pampogott egyik fidesznyák sem

Szólj hozzá!