Kocsis Máté Józsefváros pökhendije: „én vagyok a polgármester, nem?”

Kocsis Máté, jelenleg országgyűlési képviselőjelöltként kampányol. Szerinte teljesen arányos, hogy a józsefvárosi önkormányzati lap egyik számában 20 oldalon 25 alkalommal szerepelt. 

Rákosi után (még) szabadon

Az  – Fejes Endrével szólva – az „ezerszer áldott Józsefvárosban egyre többek szemét csípi az a szolgai mód, ahogy az egyébként nevében önkormányzati lap a polgármester alá dolgozik. Úgy látszik, a kerületi sajtó-bérmunkások sokat  tanultak országos sajtóbeli társaiktól: ahogy azoknak Orbán a bálványuk, úgy nekik Kocsis Máté, a kerület „fura ura”.

A Hír Tv-nek nyilatkozva kijelentette, hogy az önkormányzati munkáról szóló tájékoztatás nem lehet aránytalan, mert ebben az időszakban különösen sok polgármesteri teendője van.

„Úgy gondolom, hogy ha nem polgármester volnék, csak országgyűlési képviselőjelölt, és csak én szerepelnék, az kifogásolható lenne, de hát a válasz egész egyszerű: én vagyok abban a kerületben a polgármester. Ekképpen a kerületi lap nem is rólam számol be. Még azt sem írta oda a nevem mellé, hogy melyik párt támogat, nem volt odaírva, hogy a Fidesz és a KDNP által támogatott akár polgármester, akár országgyűlési képviselőjelölt vagyok, hanem Kocsis Mátét mint polgármestert mutatta be egy rendezvény keretében az újság. Szerintem ez a vád ez alaptalan” – mondta Kocsis Máté.

Forrás: Hir Tv

Ne feledjük!

Kocsis Máté volt az a politikus is, aki  nemcsak, hogy pszichológiai elemzést készíttetett egy helyi ellenzéki politikusról, de a politikatörténetben alighanem először, meg is fenyegette azzal ellenfelét.

Kocsis Máté sz@rik a személyiségi jogokra (is)

Majd ha egyszer eljön az a pillanat, amikor nem kell feltétlenül együtt dolgoznunk, akkor én átadok önnek majd egy dokumentumot négyszemközt, hogy olvassa el. Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni. Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus. Segítőleg adom majd oda.

Kapcsolódó

Petícióval Kocsis Máté ellen – egyre nő a támogatók száma

Saját rendeletét sem ismeri a Kocsis Máté vezette önkormányzat, duplán zárja ki a gyerekeket a játszótérről

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük