Kocsis Máté tovább cincálja Karácsony Gergelyt – az eset, amikor a pártvakság felülírja a józan észt

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán azt írta: “egészen ízléstelen, ahogy a főpolgármester menekül az egyenes kiállás és a felelősség elől”. Úgy tűnik, nem olvasta-hallotta a Karácsony Gergely által bemutatott dokumentumokat.

Karácsony leleplezte a kormány hazugságait

Ez cseppet sem zavarta Kocsis Mátét, aki szerint ízléstelen, ahogyan

“a balliberális média napok óta szerecsen-mosdatja”

a főpolgármestert. Szerinte

“hiába zsonglőrködnek a szavakkal, hiába törik komplett szerkesztőségek a fejüket hangzatos címeken, amik elkenik Karácsony felelősségét, attól a tény még tény marad: ha egy intézménynek az önkormányzat a fenntartója, akkor az ott történtekért az önkormányzat a felelős”.

Itt kérdezzük meg tőle is az eredetileg Hollik kollégájához intézett felvetésünket:

“Hát, tessék vállalni, főpolgármester úr!”

Csak kísérletként próbálják úgy olvasni az alábbi Kocsis-idézetet, hogy Karácsony neve helyére Orbánét teszik!

“Ez az a felelősség, amit Karácsony Gergely nagyon szeretett volna tavaly megkapni, és meg is kapott a budapestiektől. Hát, tessék vállalni, főpolgármester úr! Nem csak akkor kell főpolgármesternek lenni, amikor kinevezésekről lehet dönteni, vagy amikor Gyurcsány embereinek milliós szerződéseit lehet aláírni, vagy amikor Soros utal egymillió eurót, hanem akkor is főpolgármesternek kell lenni, amikor idősek fertőződnek meg egy FŐVÁROSI FENNTARTÁSÚ otthonban! A Pesti úti idősekhez a fővárosi vezetők közül a lábát se tette be senki hetekig. Elsőként azt is a tiszti főorvos tette meg, és azonnali intézkedésekre kötelezte a fővárosi önkormányzatot, miközben a kormányhivatal védőfelszereléseket adott. De a döbbenetes mégis csak az, hogy a főpolgármester még mindig nem cselekszik, hanem interjúkat ad arról, hogy már megint nem tehet semmiről”

– olvasható a saláta-bejegyzésben.

Cselekszik…..

“Karácsony kezdjen dolgozni”

Kocsis hozzáteszi:

itt emberéletekről van szó, ezért felszólítja Karácsonyt, hogy kezdjen el dolgozni, és hagyja abba a másra mutogatást.

Meddig hihető, hogy a valóság részleges, vagy teljes figyelmen kívül hagyása nem szúr szemet a választóknak. Egyszer csak betelik az a bizonyos bögre!

Mindezek után azzal zárja salátáját, amiben volt Soros, Gyurcsány, a migránsok valahogy kimaradtak, de gondolom pótolják majd, hogy

“Ne arról beszéljen, hogy ön szerint ki mit nem csinált, hanem arról, hogy ön, akinek a dolga, mit tett!”

Kocsi úr! Ön például az “agyosztáson kívül” mit tett, mint jólfizetett közszolga? Ennek a felsorolása valamiért nem kapott teret a bejegyzésében.

Egy hozzászólás itt: “Kocsis Máté tovább cincálja Karácsony Gergelyt – az eset, amikor a pártvakság felülírja a józan észt

  • 2020.04.11 - 20:08
    Közvetlen hivatkozás

    A büd.. kur.. életben , ki akarta a teljhatalmat ? Ki akkor a felelős ? Hugyos máté , kis senki leszel , remélem nemsoká !

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük