Sorting by

×

Kolosszális fordulat: ez az 5 csillagjegy jut jelentős pénzhez a következő időszakban!

Nekik van a legnagyobb esélyük a meggazdagodásra. Most megmutatjuk azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csillagok a következő időszakban.

Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését. Mint láthatod, senki nem kap semmit ingyen. Mind az 5 csillagjegyet csak az erőfeszítéseiket követően fogják megjutalmazni. Nem kell kétségbe esniük a többi csillagjegy képviselőjének sem. Épp ellenkezőleg, törekedjünk és cselekedjünk. Csak így lehet meggazdagodni!

Nem azért leszel gazdag, mert ebben a csillagjegyben születtél, hanem azért, mert teszel érte valamit.

Szűz

Szüzek – a legcéltudatosabb csillagjegy. Ők nem a hírnév és a pénz megszerzése miatt dolgoznak, hanem azért, mert egyszerűen ez az életük értelme. Ezen csillagjegy képviselői a tökéletesre törekednek, jó munkaerők és profik a szakmájukban, hozzászoktak ahhoz, hogy magas színvonalon és lelkiismeretesen végezzék a munkájukat. Nem idegesek a túlórák miatt. 2022-ben fogják értékelni a Szüzek munkáját és őket érdemben nagyvonalúan megjutalmazni.

Nem kell semmi rendkívülit tenniük: elegendő, ha csak ugyanolyan szorgalmasak, mint eddig és tökéletesítik az őket körülvevő világot.

Pontosan a tökéletesség az ami a Szüzet sikerre vezeti. Az a fajta hajlandóság, hogy teljesen a munkájának szentelje alá magát, ki fogja emelni őt a szürke tömegből, amivel sok pénzt tud keresni. A csillagok fogják az útját kísérni és megvilágítani. Fontos eseményeken azt javasoljuk, hogy viseljen fehér, sárga, narancssárga és szürke színű ruházatot.

….hétfőn pedig….

Meglehetősen nagy zűrzavar uralkodhat ma a fejében, kedves Szűz, ráadásul ez nem csak önnel lehet így, hanem bizony, mások reakcióiból is nehéz lehet majd kiindulni. Ilyen bizonytalan körülmények között a legjobb, ha csakis olyan dolgokkal foglalatoskodik, amelyek esetében, nem nagy gond, ha hibázik. Tartson ki, talán a holnap már jobb lesz!

Skorpió

A Skorpiónak nem esik nehezére meggyőzni valakit arról, hogy tegye azt, amit ő szeretne. Eladni, rábeszélni, megállapodni – ez a vérükben van. A víz elemhez tartoznak, nagyon jó intuíciós képességekkel rendelkeznek és képesek belelátni az emberekbe. Ők a legkíváncsibbak az összes csillagjegy közül. Belőlük lesznek a legjobb detektívek, ezen felül megérzik azt is, hogy melyik üzlet lesz számukra a kedvező. De rögtön felhívjuk a figyelmét arra, hogy a csillagok az 2022 elején próbáknak vetik alá, amiben ezen csillagjegy képviselői akár kudarcot is vallhatnak.

Meg kell tanulni a leckét és akkor valóban gazdag leszel.

Fontos találkozókra vegyél fel piros vagy lila ruhát.

….hétfőn pedig….

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “Kolosszális fordulat: ez az 5 csillagjegy jut jelentős pénzhez a következő időszakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.