Sorting by

×

Kolosszális ünnepi horoszkóp! – Ez vár Rád az év utolsó 2 hetében….

Mely csillagjegynek mit tartogatnak a csillagok az év utolsó hetére? Sokaknak fárasztó lesz az ünnepek megszervezése, de a legtöbb csillagjegy boldogan várja a Karácsonyt és a szilvesztert. Hogy ne érjen váratlanul, nézz bele, mit ígér a horoszkópod!

Kos december 25-31

Ez a hét eseményekben dús lesz amit kiegyensúlyozhatsz, ha egy kicsit pihensz. Ez a hét nem kimondottan a szabadságolásról fog szólni, az új év sok ismeretséget tartogat számodra. Azok a Kos szülöttei akik úton vannak nagyon figyeljenek, legyenek óvatosak.

…addig is a mai kilátásokról….

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhető napnak ígérkezik

Bika december 25-31

A Karácsony úgymond nagyon barátságos lesz számodra lehet, hogy a szeretteid karácsonyi ebédre jönnek hozzád. Ez a nap a kibékülések napja, ha dühös voltál valamelyik családtagodra, most megbékélsz vele. A pihenésre és kikapcsolódásra is lesz időd, úgy fogod érezni, hogy a dolgaid fejlődnek anélkül, hogy kontrollálni kellene.

…addig is a mai kilátásokról….

Munkájában egy új lehetőség kerül felszínre. Valamilyen kiegészítő tevékenység elvállalásának döntésére kerülhet ma sor. Ez lehet mellékállás, vagy valamilyen önkéntes tevékenység, a lényeg, hogy lehetőséget kap megváltoztatni, segíteni mások életét, valószínűleg jó irányba. Kedves Bika! Ez az új lehetőség az ön életében csak kis változás, azonban másokéban annál nagyobb lehet.

Ikrek december 25-31

Ez a hét nagyon szépen kezdődik az Ikrek jegy szülötteinek, lehetséges, hogy valamit szervezni fognak, talán nálunk lesz az év végi parti. A karácsony nagyon fontos lesz a számukra, különleges dolgokat akarnak csinálni olyan lelkesen, hogy a körülöttük lévőket is bevonják ebbe. Feltétel az, hogy ők álljanak mások rendelkezésére, figyeljenek jobban az atmoszférára. Az Ikrek azért mennek társaságba, hogy elfeledjék a családi problémákat.

…addig is a mai kilátásokról….

Pattanjon ki az ágyból és cselekedjen! Ne féljen attól, hogy messze elér a hangja, sőt! Győződjön meg róla, hogy mindenki jól hallja, amit mond. Ne törődjön a kritikákkal, s hagyja, hogy érzelmi a mennyekbe repítsék. Önnek is ugyanolyan joga van kifejezésre juttatni gondolatait, érvényesíteni akaratát, mint másoknak. Ha bízik önmagában és a sikerben, az ember bármire képes lehet!

Rák december 25-31

A Rák jegy szülöttei számára nagyon spirituális ez a Karácsony, sok szép szót kapnak ami jót tesz a lelküknek. Szilveszterkor már nagyon fáradtak lesznek ezért nem igazán látjuk őket táncolni, de ha mégis akkor vigyázzanak a lábaikra.

…addig is a mai kilátásokról….

A mai egy igazán fantasztikus nap lehet az ön számára, kedves Rák, különösen, ha tesz is róla, hogy az legyen. Szervezzen családi programokat, tervezzen be egy kis kikapcsolódást, szórakozást, egy olyan légkört, miliőt létre hozva ezzel maga körül, amelyben igazán felhőtlenül jól érezheti magát, miközben az ön számára fontos emberi kapcsolatai ápolására is idõt fordíthat. Néha mindenkinek kell egy kis lazítás, s az ön esetében a mai nap most ideális testi, lelki hátteret is biztosíthat ehhez!

<<<Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.