Kolosszális ünnepi horoszkóp! - Ez vár Rád az év utolsó 2 hetében.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Kolosszális ünnepi horoszkóp! – Ez vár Rád az év utolsó 2 hetében….

Oroszlán december 25-31

A karácsony nagyon kellemes és szép lesz a számukra, ajándékokat és nemvárt dolgokat fognak kapni, otthon is nagyon jó lesz a hangulat. Sokat fognak rohangálni. A fáradozás helyett inkább pihenjenek és töltsenek több időt a párjukkal.

Hirdetés

…addig is a mai kilátásokról….

Az emberi makacsság ma kissé megnehezítheti életét, azonban meg van önben az erő, hogy felszámolja az ellenállási gócokat, kedves Oroszlán! Minden információ a rendelkezésére áll ahhoz, hogy okosan kezelje az ilyesfajta helyzeteket, mégpedig úgy, hogy közben senki se sérüljön, ehhez azonban még egy nagy adag diplomáciai érzékre is szüksége lesz, de a jó ügy érdekében megéri bevetnie mindent. Tegyen így és bearanyozhatja napját!

Szűz december 25-31

Nagyon fontos dolog az, hogy ezt a Karácsonyt kivel töltik, a partnerük vagy a közeli ismerősök társaságában, az a lényeg számukra, hogy szeressék és dédelgessék őket. A Szűz jegy szülötteinek pénzhiánya van vagy nem úgy alakultak a dolgok év végére ahogyan azt ők szerették volna. Kissé fáradtak lesznek Szilveszterre, de remélhetőleg ismét feltöltődnek energiával.

…addig is a mai kilátásokról….

Ma váratlan események sorozata zavarhatja meg a napi rutint, melyek pozitív és negatív változásokat egyaránt eredményeznek. A mostani sorozat előjele lehet egy nagyobb változásnak, aminek bekövetkezése elkerülhetetlen, s épp ezért szükséges lehet. Jöhet jó, vagy rossz, de mindenképpen izgalmas lesz a mai nap, s mivel túl nagy tragédiára azért nem lehet számítani, élvezze, hogy zajlik az élet!

Mérleg december 25-31

A Karácsonyuk is szépen kezdődik, de ők is sokat tesznek a körülöttük élő szeretteikért. Vigyázniuk kell a partnerükkel való beszélgetésnél főleg azoknál a személyeknél akiknek nincsenek rendben a dolgaik év közben, ne veszekedjetek és ne sértsétek meg egymást. A Szilveszter is szépnek mutatkozik, főleg azok számára akik távol ünnepelnek, de az utazások fárasztóak lehetnek.

…addig is a mai kilátásokról….

Ma egy kapott füles vagy jó ötlet egészen felvillanyozhatja, ami arra ösztönözheti, hogy rögvest meg is valósítsa a dolgot. Erre most meg is van minden esélye, hiszen a lehetőségek adottak, csak meg kell ragadnia őket. Érdemes ma csapatmunkában is gondolkodnia, kedves Mérleg, hiszen, ha valaki, hát ön egész biztosan megérti a közös munka fontosságát, annak szinte végtelen lehetőségeit. Ha ezúttal nem ön vezet, akkor is támogassa azt, aki a döntéshozó, hiszen mindenkinek jól jön egy kis megerősítés, különösen egy olyas valakitől, akinek érdemes adni a szavára.

Skorpió december 25-31

A Skorpió jegy szülöttei tele vannak szeretettel és szerelemmel. Ez a Karácsony a Skorpió szülők számára is szép lehet, jó a kapcsolatuk a gyerekekkel, sok mindent csinálnak együtt még a házimunkát is. Szilveszterkor lehetséges, hogy a Skorpió fizikailag fáradt lesz, jobban kell vigyáznia az egészségére és arra a személyre is figyelniúk kell akivel együtt élnek mert az illető személy is feszült lehet.

…addig is a mai kilátásokról….

A mai nap folyamán, a tettek embere legyen, ne csak a szavaké, különösen, ha szerelemről, érzelmekről van szó! Ha valamikor, hát most muszáj kicsit kivetkőznie félénkségét, s legyőznie a reflektorfénytől való esetleges félelmeit, ha azt akarja, hogy továbbra is a kívánt irányba haladjanak a dolgok. Ha az által esetleg könnyebb, próbálja meg úgy felfogni a dolgot, mintha csak egy formaság lenne az egész, amit ma várnak öntől, nem pedig próbatétel, ami szükséges a szerencsés folytatás biztosításához. Ön remek diplomata, kedves Skorpió, s ennek is ma bizony nagy hasznát veheti!

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.