Kolosszális ünnepi horoszkóp! - Ez vár Rád az év utolsó 2 hetében.... - Városi Kurír

Sorting by

×

Kolosszális ünnepi horoszkóp! – Ez vár Rád az év utolsó 2 hetében….

Nyilas december 25-31

Karácsony a családban, ha idén nem tudnak a családdal ünnepelni, kissé magányosnak érezhetik magukat. Akik pedig társaságban vannak azok örülni fognak a körülöttük lévők boldogságának, nem magukkal fognak foglalkozni ebben az évben. Sok otthoni munkával fognak foglalkozni, sok mindent el kell intézniük rövid idő alatt, ez nagyon hasznos a számukra még akkor is, ha nem tetszik nekik. Szilveszterkor nagyon fontos lesz számukra a partnerük lelkiállapota, ezért nagyon fontos az, hogy kivel töltik ezt az ünnepet.

Hirdetés

…addig is a mai kilátásokról….

Ma mások előszeretettel léphetnek tyúkszemére, de ezúttal ügyet se vessen rájuk, kár lenne pazarolnia ilyesmire az energiáit, ugyanis vannak ön körül szép számmal olyanok is, akik igyekeznek minél közelebb kerülni önhöz, barátságosak, őszinték és kedvesek. Ők megérik a fáradságot! A kiegyensúlyozott élet titka amúgy is az, ha az ember elfogadja, hogy semmi sem tökéletes, ugyanakkor mindig törekszik arra, hogy amit csinál, az legalább az legyen!

Bak december 25- 31

A Bakok számára az ünnep közösségben fog telni, sok információt fognak kapni, művészeti programjuk lesz. Dicsérni fogják őket sőt gratulálni is fognak nekik, nagyon különleges beszélgetésük lehet. A legnagyobb bosszúság az lehet a számukra, ha a vendégek nem akarnak hazamenni tőlük, mert nekik szükségük van a pihenésre. Vigyázniuk kell az egészségükre Szilveszterkor.

…addig is a mai kilátásokról….

Egy váratlan látogató ma előre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, első körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illető mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Vízöntő december 25-31

A Vízöntő Karácsonykor sok ajándékot ad és kap. Szilveszterkor nagyon jól szórakozhatnak, de rövid idő alatt elfogy az energiájuk. Fontos, hogy pihenjenek is, ne hagyják, hogy az ünnepek teljesen kifárasszák őket.

…addig is a mai kilátásokról….

Ma könnyen felidegesítheti ama körülmény, hogy, míg egyik oldalról csakis pozitív megerősítést kap, addig a másikról éles hangon bírálhatják tetteit. Ne érveljen azonban dühből, hallgasson inkább szívére és cselekedjen úgy, hogy később semmit se kelljen megbánnia. Az emberek néha, amellett, hogy csodálatos dolgokra képesek, nagyon gonoszok is tudnak lenni, azonban ez ellen az egyik legjobb fegyver, ha nem állunk be közéjük, s bántunk meg mi is másokat, olyanná válva, mint azok, akik ezt teszik.

Halak december 25-31

Ez a Karácsony olyan lesz számukra amilyet tiszta szívből és lélekből szeretnének. Szilveszterkor bármilyen társaságban is vannak, a fáradtságot és a nyugtalanságot érzik, ők most a családjukkal akarnak lenni.

…addig is a mai kilátásokról….

Vannak bizonyos dolgok, méghozzá szép számmal, melyeket mindig könnyebb mondani, mint megtenni. Ma éppen ezzel a problematikával találhatja szembe magát, kedves Halak, azonban, amikor már úgy érezné, hogy mindjárt végleg összecsapnak feje felett a hullámok, hirtelen felbukkanhat jóformán a semmiből valaki és segítő kezet nyújthat önnek. Ne legyen rest puszta büszkeségből nem elfogadni a segítséget, hiszen, még, ha egyedül is megbirkózna a helyzettel, segítséggel mégiscsak könnyebb és egyben logikusabb is lenne kezelni a helyzetet!

Forrás

 

Kolosszális ünnepi horoszkóp! - Ez vár Rád az év utolsó 2 hetében....

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.