Komjáthi Imre: borsodi melós gyerek vagyok, nem ijedek meg a “dicsőséges nagyuraktól”

Komjáthi Imre, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket (MKTB) egyesület elnöke, a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke kibukott Lázár János főfideszes mondatain. Hogy melyiken a sok közül, mert széles a repertoár?

Otthon volt, tehette – vagy mégsem?

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a közelmúltban egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon, többek között erről is beszélt:

“170-180 ezer ember van közmunkában. Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni. Beszéljünk világosan és egyértelműen. Ráadásul egy idő után rájön arra, hogy 60-70 ezret kap úgy, hogy dolgozik reggel 6-tól délután 2-ig, akkor minek akkora kockázatot vállalni. ”

Komjáthi Imre felháborodva fogadta a főminiszter állítását:

“Lázár úr! Tudjuk, hogy ön szerint mindenki annyit ér amennyije van. Tudjuk, hogy önnek sok pénze van, hiszen mindig a húsos fazék körül legyeskedett, de bebizonyította, hogy emberként semmit sem ér. Közel 200 ezer embert sértett meg a szavaival.”

A feljelentés

A szakszervezeti vezető egyúttal bejelentette, hogy közösség elleni izgatás gyanúja miatt az egyesület elnökeként feljelenti Lázárt.

Munkatársunknak Komjáthi Imre elmondta, hogy szerdán fogja feljelenteni Lázár Jánost.:

Persze nem várok semmit Polt Péter főügyésztől, de legalább odacsapok nekik egy kicsit.
Borsodi melós gyerek vagyok, nem ijedek meg a “dicsőséges nagyuraktól”.

Ömlenek az üzenetek az ország minden részéből. Elkeseredettség, megalázottság szól belőlük, de egyben az is, hogy addig van remény, amíg egy ember is van, aki kiáll értük! Ma beszéltem egy 59 éves nénivel, aki az egyik szemére megvakult. Nem kapta meg a kellő százalékot a rokkant nyugdíjhoz. A gátakon és a földeken dolgoztatják 54300 forintért. Többek között őt is letolvajozta ez a Lázár uraság. Nem adom fel!

Teszem, amit a szívem diktál. Egyszer csak eltakarodik ez a banda is. A pártállami rendszernek is vége lett. Ennek is vége lesz. Ütök néhány szeget a NER koporsójába. Legalább a gyermekeimnek büszkén nézhetek a szemébe, ha megkérdezik: Apa te mit tettél?

A labda mától az ügyészség térfelén pattog…

Komjáthi Imre válasza Lázár János pökhendi tolvajozására

Komjáthi Imre kitálalt: a szaros szívlapáttal pofán csapkodás segíthet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük