Kiemelt hírekKoronavírus

Kontakt-kutassunk! Fürjes Balázs koronavírusos – Nézzük, kikkel találkozott a múlt héten!

Újabb kórság a közelben: majomhimlő gyanújával vittek kórházba egy bécsi férfit

Fürjes Balázs Budapest 3-as választókerületének Fidesz-KDNP képviselőjelöltje és Miniszterelnökség Államtitkára -ahogy az vele történni szokott- sűrű héten van túl, temérdek személyes találkozót nyomott le mielőtt kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Közösségi oldala tanulsága szerint többször cseverészett választópolgárokkal a ‘Balázs házhoz megy’ program keretében, összefutott Puskás Péterrel, “izgalmas vitán vett részt egy igazán színes zsűrivel, feltehetően ott volt Orbán újraválasztási ceremóniáján. Egyszóval kontakt volt bőven….

A hír

Hétfőn derült ki, hogy Fürjes Balázs koronavírusos:

“Pozitív PCR, szobafogság, maszk, elkülönülés, sok fertőtlenítés. Vegyék fel az oltásokat, hordjanak maszkot, vigyázzanak magukra és egymásra!”

Kis kontaktkutatás…., már ami nyilvános….

November 8.

“Most hétvégén is rengeteget beszélgettünk a Budai Vállalások kapcsán a választókerületi polgárokkal….”

November 9.

“Puskás Peti járt ma nálam, Budapest zöldítésen dolgozunk együtt. Hogyan? Közösen is ültetünk fákat Péter egyesületével, a Woodapest Egyesülettel Budán. Ez összehozott bennünket, és Peti elfogadta felkérésemet: együtt fogunk részt venni a Városmajor Park megújítását célzó nyílt, országos tervpályázat zsűrijében. “

November 10.

“Balázs házhoz megy! Ma délután megtartottuk az első kisebb, közvetlenebb beszélgetést azokkal, aki jelentkeztek a ‘Balázs házhoz megy’ programra. A Budai Vállalások részeként ismertettük a lehetőséget: a jelentkező budai közösségekkel, polgárokkal szívesen találkozom kisebb körben is, ahol több figyelemmel, közvetlenebbül lehet beszélgetni bármiről….”

November 11.

“Párbeszéd, jó viták, kölcsönös odafigyelés és tisztelet alapján egyhangú döntést hozott a szakmai zsűri. Ma kiderül, hogy ki tervezheti Józsefvárosban a Pázmány Péter Katolikus Egyetem új, 21. századi campusát.”

November 12.

“Találkozós nap – A tegnap este megint a találkozásoké volt. Előbb a Budai Vállalásokkal az utcán, a legkülönbözőbb emberekkel, utána a “Balázs házhoz megy” program keretében egyetemistákkal, fiatalokkal, zömében fidelitasosokkal, akik meghívtak egy jó hangulatú beszélgetésre.”

November 14. Fidesz kongresszus

Fürjes Balázsa bejelentését megelőző napon, a vasárnapi Fidesz-kongresszusról kirakott Instagram-bejegyzése szerint sem rajta, sem máson nincs maszk. Akikkel fél napon keresztül együtt hallgatta a felszólalókat, azok nem kerülnek karanténba, de talán érdemes lenne egy tesztet csináltatniuk, természetesen a saját pénzükön, mert az nem ingyenes.

Reméljük mindannyian háromszor “oltakoztak”, így nem kell izgulniuk, csak otthon maradniuk!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Kontakt-kutassunk! Fürjes Balázs koronavírusos - Nézzük, kikkel találkozott a múlt héten!

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Szólj hozzá!