Kopp, kopp itt a kommandó! – Újabb nőket kizsákmányoló futtató került hajnalban lakat alá

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Még pirkadat előtt fogta el pár nappal ezelőtt a KR NNI azt a kálozi futtatót, akit nők szexuális kizsákmányolásával, valamint egy férfi fizikai kihasználásával gyanúsítanak. A bűncselekmény mindegyik esetben emberkereskedelem és kényszermunka.

Nők szállítása a nyugati szexipar számára

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Felderítő Főosztály Emberkereskedelem Elleni Osztálya folytat nyomozást L. László 39 éves kálozi lakossal szemben több ember sérelmére, szexuális és munkacélú kizsákmányolással elkövetett emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt. A KR NNI-nél akkor indult meg a büntetőeljárás, mikor a felderítők birtokába olyan információk jutottak, ami szerint a Fejér megyei férfi illegális tevékenységből tartja el magát, nőket szervez ki prostitúciós munkára külföldre. A nyomozók adatai szerint ezt már tíz éve folytatja. A kiszolgáltatott helyzetben lévő nők főként Svájcban és az Egyesült Királyság területén dolgoztak prostituáltként.

Minden fillért le kellet adniuk

A szexuális tevékenységük során megkeresett pénzüket teljes egészében haza kellett neki küldeniük, vagy hozniuk, épp hogyan várta el tőlük a férfi. A szexmunkára kényszerített nőket szerelmet színlelve áltatta különböző hazugságaival. A lányoknak felvázolt történet az volt, hogy a neki átadott pénzekből fogja előkészíteni közös életüket. Ha viszont valamelyikük nem akart tovább dolgozni, akkor megfenyegette, hogy megveri. Volt olyan alkalom, amikor a férfi fel is pofozta az egyik áldozatot, mikor ellenszegült neki. A sértettek olyan sanyarú sorból kerültek bele ebbe az új létbe, hogy oda nem akartak visszakerülni, ráadásul az elkövető fenyegetéseinek hatására mindent megtettek a férfinek, aki kizsákmányolta őket. L. László bűnös tevékenységének azonban nemcsak a lányok voltak sértettjei, hanem egy férfi ismerőse is, akit Kálozon munkásaként kezelt.

A rabszolgatartás és a bukás órái a következő oldalon!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse