Értjük, hogy szüksége van Orbán Viktornak a nyugdíjasok szimpátiájára, de hogy jön ahhoz, hogy erre Korda György születésnapját használja fel? Ha szeretné a művészetét, privát gratulált volna.

Nem, Ő kitetette az MZI faliújságjára.

“Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök Korda György előadóművészt 80. születésnapja alkalmából” – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken az MTI-vel.

“Vannak dalok, amelyeket hallva egy egész korszak életérzése elevenedik fel bennünk. És vannak előadók, akik olyan képesség birtokában vannak, amellyel évtizedek múltán is képesek fenntartani a közönség figyelmét és szeretetét. Ehhez pedig nem elegendőek a jóleső nosztalgiát ébresztő dallamok, szükség van egy kifogyhatatlan energiával és derűs személyiséggel rendelkező előadóművészre is”

– idézi a közlemény a levélben írtakat.

A köszöntőben Orbán Viktor kiemelte

Korda György több évtizedes zenei munkásságát, a pókersport népszerűsítéséért tett fáradozásait és a

“megannyi örökzöld slágert”,

amellyel megajándékozta a zenekedvelő honfitársakat.

Korda György pályafutása 60. jubileumi évfordulóját is ünnepelte, amelyre a miniszterelnök levelében is kitért, a jövőre nézve pedig jó egészséget és

“kártyázásban, éneklésben egyaránt bővelkedő éveket”

kívánt.

Budapest, 2019. január 4.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelõs miniszterelnöki megbízott (b) átadja Orbán Viktor miniszterelnök levelét a 80. születésnapját ünneplõ Korda György táncdalénekesnek, elõadómûvésznek Budapesten 2019. január 4-én. Jobbra az énekes felesége Balázs Klári énekesnõ.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművésznek a születésnapján.

A Lázár János – Korda György – Balázs Klári trió Makón haknizott

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét