Sorting by

×

Kórházba került Törőcsik Mari

Ismét kórházba került Törőcsik Mari. A hírt volt férje, Bodrogi Gyula is megerősítette. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színésznőt velemi otthonában már rég nem látták a szomszédok, akik úgy tudják, hőemelkedés miatt vitték be, most pedig megfigyelés alatt tartják-írta, meg a “Tényekre” hivatkozva a Blikk.

Már két hete kórházban van

Törőcsik Mari sokat volt kórházban az utóbbi években, otthonában pedig egész nap ápoló vigyáz rá. Még a kapun sem lépett ki, nehogy elkapja a koronavírust. A Tények riportjában most szomszédja és egyben jó barátnője szólalt meg, aki elárulta, nem merték otthon hagyni, hogy nehogy tüdőgyulladás legyen belőle, ezért inkább bevitték a kórházba. A szokott vizsgálatokat elvégezték a színművésznőn, már úgy volt, ha hazamehet, ám ismét volt egy kis hőemelkedése, így pedig nem engedték haza.

Barátnője szerint Törőcsik Mari az ideje nagy részében az ágyban feküdt

Ha beszélgettek is, akkor is csak keveset, mert a színművésznő hamar elfáradt. A Tények Törőcsik korábbi férjét, Bodrogi Gyulát érte el, aki megerősítette, hogy a színművésznő kórházban van. Állapotáról annyit mondott, hogy volt felesége jól van, ápolásra szorul korábbi betegségei miatt. Csak a biztonság kedvéért tartják megfigyelés alatt és az egész család nagyon várja már haza.

Gyors gyógyulást kívánunk!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.