Kormány-beismerés: a Soros-zsoldosozás ordas nagy kamu

Semmi meglepő, csak a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Belügyminisztérium kérdésemre elárulta, hogy a Soros-zsoldosozás ordas nagy kamu, és az egész kampányt egy – amúgy kifejezetten provokációs célú, egy izraeli hírszerző céggel megcsináltatott – interjúra alapozta, amelyben Soros György pénzügyi cégének egyik korábbi vezetője arról nyilatkozik, hogy Soros alapítványainak nagyjából 2000 ember dolgozik világszerte – írja Jávor Benedek közösségi oldalán.

“Elismerik, hogy sem a Miniszterelnökség, sem a Belügyminisztérium nem rendelkezik olyan listával,

ami tartalmazná a Soros megbízásából a kormány ellen dolgozó személyeket. Világossá teszik, hogy egész egyszerűen hazudtak, konkrétan a magyar kormány tudatosan rémhíreket terjeszt a magyar lakosság megfélemlítése céljából.

A Btk. 337. § alapján

“Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

A kormány február közepén hosszabbította meg utoljára 2018. szeptember 7-ig terjedő hatállyal a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet az ország egész területére. Azaz szerintük itt egy közveszélyes szituáció áll fenn a bevándorlás miatt, és eközben éppen ezzel kapcsolatban a kormány valótlan tényeket híresztel az emberek nagyobb csoportjában zavar és nyugtalanság keltése céljából.

A kormány álláspontom szerint kimeríti a rémhírterjesztés Btk. tényállását a saját maga által elrendelt válsághelyzet miatt, ezért ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek a Legfőbb Ügyészségen három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető rémhírterjesztés megalapozott gyanújával.

Polt Péter majd elsikálja, de nőjön csak a bűnlajstroma, ami alapján bíróság elé lehet majd állítani.”

https://www.facebook.com/javorbenedek/posts/1931507870224002

Frissítve! A kormánymédia közölte a „Soros-ügynökök” listáját – halottak is vannak rajta

Az MTA pálcát tört a Orbán listázása felett

Somos András: Követelem, hogy 24 órán belül tegyetek fel a listára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük