Sorting by

×

Koronavírus-járvány: ki hazudik, Orbán, vagy a frakcióvezetője? Együtt biztosan sikerülni fog!

Orbán Viktor két napja minden felelősséget eltolt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban.  Ma viszont Kocsis Máté frakcióvezető magukra rántott minden esetleges sikert. Miért nem beszélnek egymással, vagy legalább a frakcióvezető miért nem figyel, amikor miniszterelnöke mosakszik az ország házában?

Orbán Viktor a “megúszós”

Több ellenzéki képviselő is köztük az MSZP-s Gurmai Zita  koronavírus-járvány ügyben faggatta a miniszterelnököt, aki az alábbi menekülőutat választotta:

Hiába próbálja támadni a kormányt, ebben az ügyben a kormányt semmilyen felelősség nem terheli. Nekünk egy dolgunk van: legyen elegendő lélgeztetőgép, legyen elegendő orvos és ápolónő, legyenek a betegeket befogadni képes kórházak és minél hamarabb legyen vakcina. Ez a kormány felelőssége, és ennek eleget is teszünk.” ( Telex)

<<FRISS HÍREINK!>>

 

Kocsis keményen beleáll az esetleges sikerbe

Együtt újra sikerülni fog, Magyarország le fogja győzni a koronavírus-járvány második hullámát is – jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője szerdán, a parlamenti ülésszak végén tartott budapesti sajtótájékoztatón.

Kocsis Máté úgy fogalmazott: nagy szükség lett volna a politikai összefogásra is a vírus elleni harcban, de a baloldali képviselőkre nem lehetett számítani sem a veszélyhelyzet meghosszabbításánál, sem a koronavírus-törvény megszavazásánál, ráadásul külföldön hamis híreket terjesztettek a magyarországi helyzetről, támadták az egészségügyben dolgozókat, kamuvideókat készítettek, nem mondtak igazat a védőfelszerelésekről, a lélegeztetőgépekről, most pedig éppen a vakcina ellen hergelik a közvéleményt.
A kormánypárti többség azonban minden szükséges felhatalmazást megadott az Országgyűlésben a kormánynak a járvány elleni eredményes védekezéshez – hangsúlyozta a fideszes politikus.

Hogy is van ez?

koronavírus

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.