Bulvár

Kos és a Halak szemezget, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani – Flörttörténet csillagjegyről csillagjegyre!

Kos és a Halak szemezget, a Bika simogat, a Rák hagyja magát elcsábítani - Flörttörténet csillagjegyről csillagjegyre!
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

A legvonzóbb emberek nem azok, akiknek kiváló fizikai adottságaik vannak – mondjuk az sosem árt. Ha szemben állunk valakivel és tetszeni akarunk, nem csak a szemet kell jóllakatnunk, hanem a lelket is fel kell csigáznunk. Bizony, a legvonzóbb emberek azok, akik a lélekre is hatnak. Ők azok, akik remek flörtölési technikával képesek elnyerni a bizalmat. De vajon melyik csillagjegy milyen technikával flörtöl? S neked vajon mi az aduászod? Most megtudhatod!

Oroszlán

Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni. Emiatt sokszor már a megjelenésével, tekintélyével csábít. Azért, hogy erre még rátegyen egy lapáttal, beveti delejes tekintetét is. Igen, az Oroszlán a szemével éri el azt, amit az Ikrek a hangjával. Szinte az őrületbe sodorja a kiszemeltjét, akinek már esélye sincs a menekvésre.

… hogy ez a hétvégédre is igaz-e?

Ne adja fel, kedves Oroszlán, ha valami nagyobb problémával kerül szembe ma! Igyekezzen többféle perspektívából is szemlélni a dolgot, s addig-addig próbálkozni a megoldásával, amíg meg nem leli azt. Ha sikerre jár (s miért ne tenné), akkor kitüntetésre, s erkölcsi, talán anyagi elismerésre is, így biztosan megéri majd a fáradozást!

Szűz

A Szűz a flörtölésben nem túl ügyes, természeténél fogva félénkebb és szerényebb. Ám amikor megrázza magát, igazi csábító démonná képes átváltozni. A nők esetében például nem kell más, csak egy dögös, vörös ruha és egy sz*xi rúzs. Nem lesz férfi, aki ellen tudna állni.

… hogy ez a hétvégédre is igaz-e?

A mai nap, meglehetősen korán kezdődhet az ön számára, kedves Szűz, s minden bizonnyal nem is lesz túl egyszerű, azonban, ha sikerül letudnia ma aktuális feladatainak az oroszlán részét, akkor bizony nem kis elismerésre számíthat majd. Arra azért mindenképpen ügyeljen, hogy nehogy túlhajszolja magát, mert annak most könnyen az egészsége láthatja kárát!

Mérleg

A Mérleg születésétől fogva tudja, hogyan kell tökéletesen flörtölni. Talán már az anyatejjel magába szívja a tudást. Bárkit el tud varázsolni, akit csak akar. Neki inkább arra érdemes figyelnie, hogy egyetlen emberre összpontosítson, csak őt akarja elvarázsolni, és ne mindenkit. Ha ezt megteszi, a sikere garantált.

… hogy ez a hétvégédre is igaz-e?

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Mérleg, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb előrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütődhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Skorpió

A Skorpiók hihetetlenül elbűvölő emberek. Ha kiszemelnek maguknak valakit, roppant állhatatosan addig közelednek, amíg meg nem kapják, amit akarnak. Hogy mi a fegyverük? Látszik rajtuk a vágy. Az akarat. Tüzes szemük kereszttüzében a kiszemeltjük a világ legfontosabb emberének érzi magát. S valljuk be, fontosnak lenni mindenki szeret.

… hogy ez a hétvégédre is igaz-e?

Meglehet, kedves Skorpió, hogy ma egy igen fontos döntést kell majd meghoznia, így semmiképpen se kapkodjon, vagy hagyja mások által befolyásolni magát, hanem gondolja át alaposan az összes lehetséges következményt és végkimenetelt, s csakis ezt követően határozza el magát! Amennyiben lehetséges, az estét mindenképpen töltse a barátaival!

<<< Belenéznél más horoszkópba is? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comment here