Kósa a Columbo-gyilkosságokkal magyarázta Debrecen 600 milliárdját

“Nem tudni pontosan, mire kap 600 milliárd forint fejlesztési pénzt Debrecen” – legalábbis ezt állítja a debreciner.hu. A portál munkatársai nem találják a hivatalos programot, ezért jutalmat ajánlottak fel annak, aki segít a felkutatásában.

Debrecen a tERVEK SZERINT 2030-ig kap 600 milliárd forintot az államtól, hivatalosan egyelőre csak annyit közöltek, hogy a pénzből 2024 végéig 48 milliárd érkezik meg a városhoz.

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy indul a Debrecen 2030 program,

amelyre a város 10 év alatt összesen 600 milliárd forintot kap majd. A program részleteiről a debreceiner.hu munkatársai szerettek volna többet megtudni, de hiába kutattak, nyomát sem találták.

“Valójában milyen beruházásokról van szó mikor épülnek meg milyen forrásokból, ezért elkezdtük keresni a Debrecen 2030 programot a város honlapján, a D2030 honlapon ami kimondottan ennek a honlapja, és az önkormányzati előterjesztések között de sehol nem találtuk meg.”

– nyilatkozta Porcsin Zsolt, a debreciner.hu főszerkesztője.

A DK szerint az egész egy hatalmas szemfényvesztés: ígérgetés folyik, aminek nincs valóságalapja

“Szerintem Debrecen polgármestere sem érti miért hatszáz, szerintem kapott egy papírt ahonnan fel kellett olvasni hogy 600 milliárd forintot kap a város, de szerintem ő is úgy van ezzel a dologgal mint én, csak ő ennek nem adhat hangot, hogy ez a világ legnagyobb szemfényvesztése és a legnagyobb áldozat lesz Debrecen.”

– mondta Varga Zoltán, a DK országgyűlési képviselője.

Debrecen polgármestere szerint türelmetlen az ellenzék…

Papp László azt ígéri, hogy néhány nap múlva minden kiderül a program beruházásairól és finanszírozásáról is.

„Ezt a jövő héten amikor a közgyűlés elé beterjesztjük és a közgyűlés megerősíti és elfogadja, akkor a D2030 honlapján is elérhetővé válik, a közgyűlés előterjesztés formájában az ellenzék is megismerkedhet a programmal.”

Kósa brillírozott – már amennyire tőle telik….

“A baloldal csak finnyogni tud”

– Kósa Lajos szerint aki sorozatokat néz, az tudhatja, hogy ott sem egy részbe sűrítenek mindent. A képviselő szerint ez a helyzet a programmal is.

„A tv sorozatban is meglehet az csinálni, hogy egy sorozatban levetítik a Columbo 35 részének összes gyilkosságát, utána egyenként levetítik a nyomozást, de még sem ezt szokták csinálni. Van egy dramaturgiája ennek is és van pénzügyi ütemezése ami még fontosabb.”

A debreciner.hu nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki nyilvános helyen megtalálja a teljes Debrecen 2030 projektet. A fődíj egy debreciner póló.

Forrás

Vázsonyi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük