Kósa Lajos titokban Pécsre látogatott, majd a Városháza kapujában úgy döntött, mégsem száll ki a szolgálati autójából, ami az elsietett manőver közben nekiment a városháza kapujának, utána pedig elhajtott. Nagyon fontos lehetett neki, hogy eltűnjön, mert ilyet jóérzésű ember kizárólag végszükség esetén tesz az autójával még akkor is, ha nem ő vette és javíttatja.
[mnky_ads id=”10551″]
Kósa Lajos titokban Pécsre látogatott, majd a Városháza kapujában meglátta Babos Attila és Kovács István független újságírókat, valamint az Együtt velem érkezett aktivistáit, ezért nem akart kiszállni a szolgálati autójából, ami így először nekiment a városháza kapujának, utána pedig elhajtott – írja élménybeszámolójában Berkecz Balázs.

Kósa teszi a dolgát, bujkál

Pedig csak azt akartuk megtudni, – folytatódik a történet leírása – hogy mivel segít a nemzeti együttműködés brókere Pécsnek. Ja, és hogy hol az 1300 milliárd.
[mnky_ads id=”10552″]
Nagyon fontos lehetett Kósa Lajosnak, hogy eltűnjön, mert ilyet jóérzésű ember kizárólag végszükség esetén tesz az autójával még akkor is, ha nem ő vette és javíttatja.

Itt a videó az esetről:

Kósa Lajos, a nemzeti együttműködés brókere Pécsett… Kósa még a szolgálati kocsit is meghúzta ijedtségében :/

Gepostet von Berkecz Balázs am Dienstag, 20. März 2018

És a kocsizúzós rész COUB-ban kiemelve:

És itt a nagy hír, amit a független sajtóval nem, csak a Fidesz által ellopott pénzen tartott lakájmédiával akartak megosztani:

Kósa Lajos szerint a következő 30-50 évben Pécset a Kárpát-medence délnyugati részének urbanizációs központjává kell fejleszteni.

Vagyis, ha a Fidesz marad április 8 után, akkor a mai húszéves pécsiek 50 vagy 70 évesek lesznek, mielőtt Pécs urbanizációs központ lesz, jelentsen is ez a bullshitnek hangzó urbanizációs központ bármit. Nagyon kellett ezért autót törve menekülni a brókerként is felsült kupaklajoséknak…- fejezi be tudósítását Berkecz Balázs.
[mnky_ads id=”10553″]

Kósa Lajos Pécsen is a sárga földig lealázta magát

Kósa a háztetőn – Ha én Kósa lennék, jaga diga diga dom….

Havas Henrik: Már hogyan lehetne Kósa Lajos hülye?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét