Kósa koccanása egy vizelésen múlott

Kósa Lajos, az 1300 milliárdos botrány kipattanása után, eltűnt a nyilvánosság elől. Miniszteri programjait vagy lemondták, vagy az ellenzéki sajtó előtt rejtve próbálták megtartani, de minden hiába, Mr. 20% nem tud kikopni hírekből.

A Pécsi kaland utóélete

Kampányrendezvényektől igyekeznek távol tartani. Még Debrecenben is “váratlanul”, csak a bennfentesek által tudottan bukkan fel a kampányhoz kötődő aktuális átadáson, de milyen véletlen: éppen a zsebében van a beszéd, amit jól vagy rosszul felolvas.

Ahogy arról a Városi kurír az elsők között beszámolt  március 20-án Pécsre érkezve a városházára tartott, de több újságíró is a kocsibejárónál várta. A célintéznény kapuján  először nem tudott behajtani a sofőr, ekkor  meghúzta  az autó egyik oldalát, végül elhajtott, és másodjára sikerült befordulni a járművel az átjáróba.

A biztonsági őr három hete dolgozott akkor a pécsi a városházán- mondta el most a Blikk újságírójának:

” Kedden 10 órára vártuk a minisztert, ezért megkértek, hogy biztosítsam az épület előtti utat, hogy az autója elférjen. Negyed 12-ig kint vártam, de szólított a szükség, így be kellett mennem .”

Elvégezte, amit ilyenkor mindenki tesz, majd visszament a szolgálati helyére. De akkor már gond volt, megérkezett Rodostóból maga Kósa miniszter:

” Mire visszaértem, egy gyógyszerszállító furgon már velünk szemben rakodott. Ekkor pedig megérkezett Kósa Lajos is, akinek az autója ezért  nem tudott ráfordulni a kapura, s meghúzhatták a kocsi oldalát.”

Kósa, a NER brókere autóját zúzva menekül

Másnap – gondoljuk miután a kapu lepattintotta – a felettese kérdőre vonta az őrt , hogyan történhetett meg mindez. Két nap szabadság után pedig elbocsátották.

Az ügy kapcsán a lap megkereste a biztonsági céget, azonban még nem kaptak választ.

(Forrás: blikk.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük