Kósa Lajos a közelgő anyák napja tiszteletére újabb gubancba rángatta édesanyját?

Mit tehet egy anya? Szereti a gyerekét és igyekszik mindent megtenni érte. Kósa mama csak teszi a dolgát, nem rá kell haragudni, hanem az ezt kihasználó, gátlástalan gyermekre, akinek nem volt elég a sertéstelep-sztori, a lízingelt szupermotor, most újabb lapáttal rombolja 82 éves édesanyja renoméját.

Kósa úr, kéne egy kis tök!

Nem divat Fidesz-körben felvállalni, hogy semmi nem elég. Van aki a családját, van, aki a barátait, az üzlettársait és van, aki ismeretleneket használ erre a célra. Kósa Lajos a mamáját. A 82 éves védőnő most új bizniszbe kezd.

Mátészalka határában, közel 41 ezer négyzetméteres területen épít terménykezelő- és szárító rendszert építene a Bászna Gabona Kft. Ebben a cégben tulajdonos Kósa Lajos testvére, Kósa Karolina Éva, és a MÉKER Kft is, amiben tulajdonos Kósa Lajos édesanyja is – írja az mfor.hu.

Tele a gatyó, Kósa úr? – Anyuci cége lemondott a százmilliós uniós támogatásról! Ki érti ezt?

A Bászna Gabona jegyzett tőkéje mindössze 5 millió forint. Az mfor becslése szerint a 4 silóból, terményszárítóból és terménytároló épületből álló beruházás kivitelezése akár több százmillió forintba kerülhet. A lap piaci információi szerint hasonló projektekre a Vidékfejlesztési Programon belül pályázható összeg elérte a 300 millió forintot.

Kósa-mama disznai aranyat fialnak

Azt, hogy milyen forrásból valósul meg a beruházás, egyelőre nem tudni, az mfor nem találta annak nyomát, hogy a cég hitelt vett volna fel, vagy esetleg nyert volna uniós támogatást.

Kósa szerint semmi közünk a családja vállalkozásaihoz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük