Sorting by

×

Kósa Lajos “felrotakapálás” közben döbbent rá: 12 év Fidesz-kormányzás után nincs rend az országban – Sebaj, van egy jó ötlete…..

Kósa Lajosról nem sok értelme van leírni, hogy nem a legélesebb kés a Fidesz-stelázsiban, hiszen szinte válogatás nélkül belehallgatva megszólalásaiba, valami bibi mindegyikben található. A csütörtöki Facebook-klipjével meglehetősen erősítette ezt a sort.

“Felrotakapálta” a játszóteret…..

Azt írta a 133 bátrak egyike, nevezetesen Kósa Lajos:

“Tavasz, sok a tennivaló, például a nagytakarítás. Ma a Bartók Béla úton tettünk rendet. Április 3-án is lesz alkalmunk rendet tenni! Hajrá Magyarország!”

Mindez az Ő szájából:

Gondoljunk bele….

Ha értelmezzük a kósai mondatot, abból az sül ki, hogy Magyarországon az egyfolytában harmadik cikluson át regnáló Orbán-kormány, aminek Kósa maga tevékeny élbolyában liheg, 12 év alatt nem tudott rendet teremteni, úgyhogy erre a kimagasló teljesítményre hivatkozva még kér minimum 4 évet a néptől, hogy újra próbálkozhassanak. Hogy a Fidesz teljesítményének ilyetén értékeléséhez mit szólt az elöljárója, arról elképzelésünk sincs, de feltehetően “jutifalatról” szó sem eshetett….. Az eddigi cirka 20 hozzászólásból az látszik, hogy a debreceni képviselő bármit mond-tesz, a hívőknél célt ér, kivétel nélkül mindenki éljenezte a rotakapálót.

Faltól falig Kósa….

 

Kósa Lajos "felrotakapálás" közben döbbent rá: 12 év Fidesz-kormányzás után nincs rend az országban - Sebaj, van egy jó ötlete.....

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.