Az október óta tárca nélküli miniszter felesége 2017 márciusában tett szert egy évek óta veszteséges céget. Feltehetően azért rá esett a Kósa-családban a választás, mert nem közszereplő, így le van ejtve aki a vételárat  firtatja.
[mnky_ads id=”4674”][mnky_ads id=”4668”]

Mindenki tehet egy szívességet!

Hadházy Ákos szerint:

Ahhoz, hogy valaki egy ilyen céget megvegyen, ki kell fizetni 120 millió forintot. Különben miért adná el a tulajdonosa? Ha ezt így tette Kósa Lajos családja, akkor az a kérdés, hogy miből volt ennyi pénze, hiszen a frakcióvezetői fizetés nettó 700-800 ezer forint körül van.”

Ebből a jövedelemből – ami kiemelkedőnek számít dübörgő gazdaságunkban – nem lehet kigazdálkodni a fenti összeget, tehát legalább egy jószívű barátot illet volna bevenni a történetbe. De nem, neki nincs szüksége ilyesmire. Úgy véli, hogy az idők végezetéig teheti, ami jólesik.
[mnky_ads id=”3390″]
Kósa nem volt hajlandó válaszolni a Hír Tv-nek arra a kérdésre, hogy honnan volt ennyi pénzük.

” A családom nem közszereplő. Engem nyugodtan lehet támadni, a családomat nem.”

Ebben az esetben – méltányolva a család szentségét – talán nem kéne a nevükre vásárolgatni.

“Magánszemélyek magánügyleteiről nem tudok nyilatkozni. (….) Azok a számok, amiket Hadházy mondott, merő ostobaságok voltak.”

A megvásárolt cégnek évek óta nincs bevétele, de láss csodát! – 120 millió forintos tőkével rendelkezik. Még egy kis adalék: Kósáné őnagysága attól a Fiák Istvántól vette meg a céget, aki elnökségi tag a férje vezette korcsolyaszövetségben, de cégein keresztül érintett a miniszter által jegyzett szövetkezeti foglalkoztatásban is.
[mnky_ads id=”4666”][mnky_ads id=”4670”]
(forrás: korrupcióinfó//hirtv)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét