Kósa Lajos "rászorulók, gondoskodunk róluk"- osat játszott - A cukiskodás görög lefelé, miközben..... - Városi Kurír

Sorting by

×

Kósa Lajos “rászorulók, gondoskodunk róluk”- osat játszott – A cukiskodás görög lefelé, miközben…..

Az önfeledt NER-cukikampányolás a tetőfokára hág: Orbán után a többi párt- és kormánytársának közösségi oldalai is hipp-hopp telelettek a két sárdobálás közötti “egy vagyok közületek” képekkel, rövid üzenetekkel. A szerdai soros Kósa Lajos volt.

Hirdetés

Fest, cipekedik, mi kell még?

Szerdán, miután (helyett, mellett) minden kötelességét teljesítette a köz érdekében -gombot nyomott, értelmes arccal figyelt a kormányülésen, stb.- Kósa Lajos is eleget tett a kiadott itinernek és jóember volt. Persze egy kamera és fényképezőgépet tartó kéz véletlenül minden rezdülését megörökítette az utókornak. Hátha jó lesz még valamire.

“Rászorulók, gondoskodunk róluk. Ma a józsai lakásotthonba hoztunk segítséget Széles Diána alpolgármesterrel és a Debreceni Karitatív Testülettel.

kósa
fotó: K.L. facebook oldala

Nehéz sorsú gyermekeknek, fiataloknak ajándékoztunk társasjátékokat, üdítőt, édességet és segítettünk kifesteni a lakást.

kósa
fotó: K.L. facebook oldala

Örülök a sok önkéntesnek!”

A fideszes is ember-kampány eddigi fejezetei

A teljesség igénye nélkül….

 

kósa

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Kósa Lajos “rászorulók, gondoskodunk róluk”- osat játszott – A cukiskodás görög lefelé, miközben…..

  • 2021.05.20 - 10:51
    Közvetlen hivatkozás

    Inkább társas helyett megoldanád, hogy ne az utcán kössenek ki hajléktalanként az állami gondozásból elbocsájtva! Meg a lakásotthonokban szakember vigyázzon rájuk, ne váljanak bűnözőkké, idő előtt anyává!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.