Kósa-ügy, most akkor miiiiii van?

Fölkaptam a fejem, amikor a Fidesz kormány meghirdette, hogy Magyarországon rengeteg lőteret épít, mert erre van itt ma a legnagyobb szükség.  Hazafias nevelés, és a Haza védelme. De az ember mindig az okokat keresi. Már megszoktam, nem tudok tévedni a Fidesszel kapcsolatban.

Mindig a legrosszabb jön be

A szerdai  Magyar Nemzet megírta, különösek azok a körülmények,ahogy a svájci Altenrhein Aviation hírbe keveredett a Fidesz alelnökével, Kósa Lajossal és a Csengeren élő Szabó Gábornéval,aki közokiratba foglaltan a svájci cég részvényesének vallotta magát. Aláírt egy szerződést Kósával Négymillárd-háromszázötvenhárommillió euró örökségre hivatkozva. Kósa anyja 800 millió forintot kapott volna ajándékban a magyar közjegyzői kamara elnöke által készített közokirat szerint.
A részvények azonban nem léteznek,ezt a svájci cég határozottan állítja . Mert a vállalat korábban teljes egészében a svájci repülőgépgyártó Pilátus tulajdonában volt.Tehát igazuk van. Ne keverjék őket rossz hírbe! A Pilátus nagy része a zürichi magyar tiszteletbeli konzul, és családja tulajdonában van.A család vagyonát fegyver és gépgyártás alapozta meg.

A kérdéseim

A csengeri nő ügyvédjének közlése szerint  ügyfele egészségi állapota miatt Svájcba ment magát gyógykezeltetni,ezért nem jelenik meg az idézésre.Tudom,szabad orvos választás van.
  • Ezer milliárdot meghaladó csalási ügyben, egy becsületes magyar minisztert megtévesztő nőt, miért hagynak a magyar hatóságok, kimenni az országból ezzel akadályozva a büntető eljárás lefolytatásást?
  • Van-e jó orvos Magyarországon,Németországban,Angliában vagy máshol az Unióban?
  • Akart-e repülőt vagy más fegyvert venni a jövőben a Fidesz kormányzat vagy kormányzati közeli,esetleg céljaiban támogatott szervezet akár nem Svájcban bejegyzett fegyvergyártó cégtől?
  • Annyi cég van Magyarországon,Svcájcban,az Unióban. Megkérdezném a csengeri nőt,miért mondta közokiratba,hogy pontosan ennek a svájci cégnek a részvényese,onnan lesz pénze örökösként?
  • Szeretném határozottan hangsúlyozni,hogy a svájci cég tudomásom szerint soha, semmilyen törvénytelen üzletben nem vett részt, és meg vagyok győződve arról,hogy ez a jövőre nézve sem állt szándékukban.Ezért kérdezném meg a csengeri hölgyt miért pont őket választotta?

Kapcsolódó

Kósa a háztetőn – Ha én Kósa lennék, jaga diga diga dom….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük