Kosnak a „merészség” a középső neve, a Bika érzéki flörtélményre számíthat és Te? Ha érdekel, kukkants bele a vasárnapi horoszkópodba! - Városi Kurír

Sorting by

×

Kosnak a „merészség” a középső neve, a Bika érzéki flörtélményre számíthat és Te? Ha érdekel, kukkants bele a vasárnapi horoszkópodba!

A nap fő témája a horoszkóp sutyorgása szerint a csillagjegyek életében a flörtölés. Nem mindenki tud megállni egy mosolynál… Vannak akik hajlamosak kivetíteni rád a vágyaikat, olyannak látnak téged, amilyennek akarnak. Ezt a flörtölésnél arra használhatod, hogy különböző szerepekbe bújsz, azonban vigyázz ne ragadj beléjük, ne feledd el, ki is vagy valójában!

Hirdetés

Kos

A „merészség” a középső neved. Szexis vagy, és ezt nem is félsz megmutatni, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei, melyeket alkalmasint magas sarkakkal, élénk színekkel fokozol. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Egyszóval nem lehet nem észrevenni.

Ha valakin megakad a szemed, nem sütöd le szégyenlősen, a magad egyenes módján elkapod az illető tekintetét.

Őszintén szólva sokakra ijesztőn hat az általad keltett határozott összbenyomás. Ne foglalkozz velük, neked még egy flört erejéig se valók a „nyuszikák”, igazi erős, bátor, kihívást jelentő hódításokra van szükséged!

….úgy általában pedig….

Rendkívüli makacsság jellemezheti ma, kedves Kos, amin sokan fennakadhatnak, de ennek ellenére is meglehet, hogy hajthatatlan marad, ám csak akkor legyen ennyire rendíthetetlen, ha biztos benne, hogy tényleg a jót képviseli. Ha azonban kicsit is azt érezné, hogy elmélete kikezdhető ebből a szempontból, lágyuljon meg a szíve, s az ellenvéleményeket meghallgatva, lazítson kicsit az álláspontján.

Bika

Édes és érzéki flörtélményben részesíted azokat, akik felkeltik az érdeklődésed. Olyan finom módszerekkel szövöd a hálód, mint egy-egy halk sóhaj, egy finom érintés. Közben figyeled, vajon mit váltasz ki a másikból, milyen érzelmek tükröződnek az arcán. Ha ezzel már tisztában vagy, jöhet az intellektuális sík is. Mivel rendkívül erős érzékiség árad belőled, tulajdonképpen a kisujjad se kell megmozdítanod, hogy körbe udvaroljanak.

Csak mosolyogj, és készülj fel a hódolók hadára!

Ha pedig még keresed az Igazit, és randira hívnak, akkor éttermet, cukrászdát, fagyizót válasszatok, ahol a finom kényeztető falatoknak köszönhetően még jobban érzed magad, és még jobban felszabadulsz.

….úgy általában pedig….

Az lehet az érzése ma, kedves Bika, hogy valami nagyon nincs rendben, valószínűleg azonban, talán csak egy kis perspektíva-igazításra van szükség. Vizsgálja meg több szemszögből is a látszólagos problémát, majd keresse a megoldást tisztán analitikus módon, akkor hamar célt érhet!

Ikrek

Szellemességed és feleselős stílusod leghatásosabb flörtfogásaid. Senki se bánik olyan jól a szavakkal, mint az Ikrek jegy szülöttei, és te ezt teljes mértékben ki is használod, ha valaki akár csak egy szikrányit is felkelti az érdeklődésed. Mivel a fizikai vonzóság mellett az intellektus is rendkívül fontos számodra, a flört csak akkor dob fel, ha ezen a szinten is megbizserget. Ha pedig valaki szeretne komolyabb kapcsolatba kerülni veled, akkor bizony fel kell rá készülnie, hogy bírnia kell hihetetlen tempódat, és időről-időre képesnek kell lennie megújulnia, ha ébren akarja tartani köztetek a lángot.

Extra flört tipp: mondanivalódat szívesen fested alá beszédes kézgesztusokkal, ne fogd vissza magad akkor se, ha éppen flörtölsz!

….úgy általában pedig….

A mai napon, kedves Ikrek, egy meglehetősen éles kanyart kellhet vennie ahhoz, hogy rendben menjenek a dolgok, s ez a hirtelen váltás arra késztetheti, hogy akár a legfontosabb pillanatokban is improvizáljon, mivel azonban, csavaros eszének köszönhetően, önnek remekül megy az ilyesmi, mégis, egy rendkívül eredményes napra számíthat!

Rák

Elbűvölő és kényeztető flörtpartner lakozik benned. Már amikor hajlandó vagy kibújni a kis páncélodból és megmutatni a világnak, milyen érzelmi mélységek és micsoda empátia lakozik benned. Mindez ott van a tekintetedben, csupán arról kell gondoskodnod, hogy ne süsd le a szemed folyton, hanem igen is nézz bele a másik ember szemébe.

Azt a kis apró, mindent tudó mosolyod se rejtsd el, mindenki tudni szeretné, milyen titkok rejlenek benned!

Ha pedig szóban is folytatódik a flört, akkor remek hallgatóságra találhat a személyedben, és mikor feloldódsz, azt is megmutatod, hogy van neked egy rendkívül finom humorérzékkel megáldott, szórakoztató oldalad is.

….úgy általában pedig….

A gondolatai tiszták és világosak, így méltán bízhatja magát rájuk, kedves Rák. Ne is hagyja, hogy mások elhintsék fejében a kétség magjait, mert most éppen az önbizalom hiány lehet az egyetlen, ami eredménytelenséghez vezethet! Bízzon magában és tartson ki elvei mellett, kerül, amibe kerül, s végül biztosan győzni fog!

<<< Más is érdekel? Kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.