Kosok: nyugi, Bika: csak óvatosan, Nyilas: figyelj magadra is! - No és Te? Befutott a pénteki horoszkóp! - Városi Kurír

Sorting by

×

Kosok: nyugi, Bika: csak óvatosan, Nyilas: figyelj magadra is! – No és Te? Befutott a pénteki horoszkóp!

És újra péntek! Ez a hét szerencsére rövid volt, készülhetünk az újabb hétvégére! De addig is: nem árt tudni, mi történhet velünk pénteken. Ha Téged is érdekel, mit mond a horoszkópod, nosza, vágj bele!

Hirdetés

Nyilas

Most csakis két út vezetheti el a sikerhez, kedves Nyilas: egy kompromisszum megkötése, vagy éppen ellenkezőleg, az elvei mellett való, rendíthetetlen kitartás. S hogy hogyan lehet így biztos a győzelemben? Ha, igen leleményesen, sikerül a kettőt valahogy egyszerre érvényesítenie! Végül is nem lehetetlen… Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól. Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni.

A csillagok állása rendkívül kedvező, így még akár előléptetés is várhat önre.

Menjen el sétálni, de ezúttal a városon túlra, egyenesen a természetbe vezesse az útja. Szüksége van egy kis kikapcsolódásra távol a város zajától.

Bak

A mai nap igen kettősen alakulhat az ön számára, kedves Bak, ugyanis, megtalálhat valamit, ami elveszett, vagy éppen ellenkezõleg, könnyen elkeverhet valamit, ami fontos és sehol sem leli majd. Ha már nagyon elege van a káoszból, talán egy kis rendtétel jól jöhet, amely során, a fentiek közül talán az előbbi, szerencsés eshetőség dominál majd! Ne legyen meghunyászkodó. Ez a karrierjére és a magánéletére is érvényes. Ne féljen kiállni a saját igazáért és elmondani a véleményét másoknak, hiszen, ha nem így tesz, akkor nem fogja megkapni, amit akar. Ne akarjon bosszút állni egy munkatársán csak azért, mert jobban teljesít, mint ön. A negatív szándék és a rossz akarat visszahathat önre.

Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget.

Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni. Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.

Vízöntő

A mai napon, sok mindent hallhat, azonban, ezek jó része csak pletyka, így érdemes utána is nyomozni egy kicsit, ha valami kifejezetten érdekesnek tűnik, mindeközben pedig, csakis saját magára hagyatkozzon, kedves Vízöntő, akkor biztosan megleli, miben is rejlik az igazság! A hízelgés jól fog esni önnek, de összességében ön sem különbözik a többi embertől, ezért legyen óvatos, mert könnyen meglehet, hogy ártó szándék húzódik meg a kedves szavak mögött. Lehet, hogy egyesek csak azért próbálnak a kedvében járni, mert arra számítanak, hogy később majd felhasználhatják önt a céljaik eléréséhez.

Szinte sugárzik önből a mindent elsöprő belső energia, ezért messzire elkerülik a konfliktusok is. Használja jó célra, és ne vesse be a családtagjaival szemben.

Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit. Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni. Ha nem tetszik önnek, amit a tükörben lát, tegyen ellene!

Halak

A mai napon, hihetetlen módon lehet képes átlátni, még a legbonyolultabb dolgokat is, kedves Halak, aminek köszönhetően, igen eredményes napja lehet. Az egyetlen, amire érdemes még figyelnie, az, az, hogy semmiképpen se hagyja, hogy tartósan megzavarják, mert azzal könnyen elveszítheti a fonalat, amit nehezebb lehet aztán újra megtalálnia. Legyen kicsit magának való ma és tolja meg jól ezúttal a saját szekerét! A vereség, legyen szó az élet bármely területéről, mindig egy kellemetlen élmény, de ettől még nem kell pánikba esnie. Olyan emberek veszik körbe, akik mindig ön mellett állnak, és szükség esetén bármikor segítséget nyújtanak önnek. Ápolja ezeket a kapcsolatokat folyamatosan és adja a környezetében lévőknek, hogy milyen nagyra értékeli őket.

A csillagok nagyon erős pozitív hatás gyakorolnak önre ebben a periódusban, aminek köszönhetően kifejezetten nyugodt a hangulata. Ennek köszönhetően könnyen boldogul a kisebb problémákkal és újra élvezheti a harmónia beköszöntét a párkapcsolatában.

Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak. Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.