Eljött – újra! – az az idő, amikor már gépiesen megy a seggnyalás. Nem kell érte semmit tennie az ülep tulajának, a szervilitás önműködik.

A Jászberényi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola 3. B. osztályának tanulói Pócs János, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének szervezésében jutottak be a Parlamentbe. Eddig a történettel nincs semmi baj. Mindenki örült.

- Hirdetés -

Pócs János a fideszes böllérkirály “köszönet piknike” – ezúttal disznóvágás nélkül

 

Krétáért, fizuemelésért, vagy csak úgy?

Az osztályfőnök vagy a rajztanár úgy gondolhatta, a 9-10 éves gyerekeknek valamilyen formában ki kell fejezniük a hálájukat a kormánypárti politikus felé. Ezért iskolai feladatként (talán túlzás lenne feltételezni, hogy a tanulók önként, közfelkiáltással döntöttek így) személyesen Pócs Jánosnak szóló köszönőüzeneteket kellett készíteniük rajz vagy festmény formájában. A gyerekek alkotásait mappába rakták, majd átadták a fideszes képviselőnek, aki büszkén osztotta meg Facebook-oldalán az erről készült videót.

“Köszönöm a Jászberényi Nagyboldogasszony Iskola tanulóinak csodás ajándékát!”

Nyilván őszinte érzelmeiket fejezték ki a gyerekek, amikor olyanokat írtak a rajzokra, mint hogy

„Köszönöm, hogy elmehettem a Parlamentbe!”,

vagy

„Köszönjük szépen Pócs János!”.

A kérdés inkább az, hogy ízlésesnek tekinthető-e, hogy hálálkodó rajzokat készíttetnek a tanárok a gyerekekkel, vagy éppen az, hogy Pócs János ezzel el is dicsekszik, személyes sikerként tálalva a történteket.

(forrás: 168ora.hu/facebook)

Gábor György: Pócs János, az agytornász-humorzsák

Pócs János vízszerelő és fideszes képviselő nácoid beszólása

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét