2019.04.26. Névnap: Ervin

Köszönjük szépen Pócs János bácsi! – hálálkodtak feltehetően tanári ráhatásra a jászberényi kisiskolások 0 36

szervilis

Eljött – újra! – az az idő, amikor már gépiesen megy a seggnyalás. Nem kell érte semmit tennie az ülep tulajának, a szervilitás önműködik.

A Jászberényi Nagyboldogasszony Katolikus Általános Iskola 3. B. osztályának tanulói Pócs János, a térség fideszes országgyűlési képviselőjének szervezésében jutottak be a Parlamentbe. Eddig a történettel nincs semmi baj. Mindenki örült.

Pócs János a fideszes böllérkirály “köszönet piknike” – ezúttal disznóvágás nélkül

 

Krétáért, fizuemelésért, vagy csak úgy?

Az osztályfőnök vagy a rajztanár úgy gondolhatta, a 9-10 éves gyerekeknek valamilyen formában ki kell fejezniük a hálájukat a kormánypárti politikus felé. Ezért iskolai feladatként (talán túlzás lenne feltételezni, hogy a tanulók önként, közfelkiáltással döntöttek így) személyesen Pócs Jánosnak szóló köszönőüzeneteket kellett készíteniük rajz vagy festmény formájában. A gyerekek alkotásait mappába rakták, majd átadták a fideszes képviselőnek, aki büszkén osztotta meg Facebook-oldalán az erről készült videót.

“Köszönöm a Jászberényi Nagyboldogasszony Iskola tanulóinak csodás ajándékát!”

Nyilván őszinte érzelmeiket fejezték ki a gyerekek, amikor olyanokat írtak a rajzokra, mint hogy

„Köszönöm, hogy elmehettem a Parlamentbe!”,

vagy


„Köszönjük szépen Pócs János!”.

A kérdés inkább az, hogy ízlésesnek tekinthető-e, hogy hálálkodó rajzokat készíttetnek a tanárok a gyerekekkel, vagy éppen az, hogy Pócs János ezzel el is dicsekszik, személyes sikerként tálalva a történteket.

(forrás: 168ora.hu/facebook)

Gábor György: Pócs János, az agytornász-humorzsák

Pócs János vízszerelő és fideszes képviselő nácoid beszólása

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 16 =

Legfrissebb cikkeink

kosa

Mit tehet egy anya? Szereti a gyerekét és igyekszik mindent megtenni érte. Kósa mama csak teszi a dolgát, nem rá …

putyin-roszkomnadzot

Mindent kifejez az orosz médiahatóság sztálini időket idéző neve: a Roszkomnadzor. Félelmetes, és a kiadóknak, szerkesztőknek, újságíróknak van is okuk …

Cikket közölt a kormányzati hamis hír gyártó szennylap arról, hogy egy barátom és régi harcostársam a kizárásomat kezdeményezte az MSZP-ből. …

beteg-gyerek

Hihetetlen, hogy semmi nem üti át a magyar ingerküszöböt! Azzal hülyítjük magunkat, hogy jobb, ha kussolunk, legalább békén hagynak, közben …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Köszönjük szépen Pócs János bácsi! - hálálkodtak feltehetően tanári ráhatásra a jászberényi kisiskolások!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/koszonjuk-szepen-pocs-janos-bacsi/