Köteles László: az áprilisi választáson forradalom lesz!

Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter megsértette a hódmezővásárhelyi polgármester-választás kampányában Komlóska és Kübekháza lakosságát. Láthattuk, milyen eredménnyel. A Magyar Nemzet Köteles Lászlóval, Komlóska polgármesterével készített interjút. Ebből szemlézzük a hazai közéletre leginkább jellemző gondoltakat.

Lázár minden elárult..

A településvezető szerint ,Lázár János és az általa vezetett minisztérium részben a vidékfejlesztésért is felelős, ezért a miniszter becsmérlő mondatával elárulta, mit gondol a vidékről, egyben igazolta eddigi munkásságát is:

“Lázár János szavai megmutatják, hogy miniszterként hogyan bánik a magyar falvakkal: semmibe veszi azokat, nem tevékenykedik a kistelepülésekért, csak a hasznukat élvezi. Különben Lázár János logikája alapján a hódmezővásárhelyiek a komlóskai és a kübekházi útra szavaztak. Habár a miniszter megsértette Kübekháza és Komlóska lakosságát, a hódmezővásárhelyiek igazságot szolgáltattak.”

A polgármester elmondta, a rendszerváltás visszaadta a községnek a lehetőséget az önálló gazdálkodásra, s megmutatták, hogy az ország leghátrányosabb helyzetű térségében is szép eredményeket lehet elérni. Ez van veszélyben, vagyis az elmúlt 30 év eredményei. Egy diktatúrában nincs szükség önrendelkezésre:

“Számomra nyilvánvaló, hogy kivégzik a kistelepüléseket – minden eddigi folyamat erre utal. Például bevezették az úgynevezett ASP-rendszert, amely az önkormányzati ügyintézést központi rendszerbe szervezte. De elő van készítve az önkormányzatok számlavezetésének államkincstárhoz bekötése is. A Fidesz most tagadási szakaszban van, de a választások után meg fogja szüntetni a települések önállóságát. Ennek az lesz a vége, hogy egy faluba elég lesz egy közmunkás és egy számítógép, az adatokat pedig a központnak kell továbbítani, apparátusra nem lesz szükség.”

2018 kérdése, hogy demokrácia vagy diktatúra lesz.

Az országgyűlési képviselők már régen inkább a pártvezetéstől függnek elsősorban, nem a választóktól:

“Szerintem az áprilisi választáson forradalom lesz, a józan ész, a csendes többség forradalma. Ezen dolgozunk. Nem becsmérlünk, nem rágalmazunk, hanem felvázoljuk a problémát, és megmondjuk a megoldást. Ami itt, Komlóskán van, lehetne az egész országban. ” /…../ ” Magyarországon két rendszer létezik egymás mellett. Az államigazgatást felülről vezérlik, a hatalom nevezi ki a megyei, a járási kormányhivatal, mindenféle hivatal és hatóság vezetőit. Ezzel párhuzamosan működik az önkormányzati rendszer. De azt lehet látni, hogy az elmúlt években a választott önkormányzati testületek és vezetők pozíciói kiüresednek, miközben a kormányhivatalok egyre nagyobb hatalmat kapnak. A megyei önkormányzatokat teljesen kiüresítették, lassan a települési önkormányzatokat is ki fogják. Tehát a helyi embereknek már nem lesz befolyásuk a saját életkörülményeikre, ellátásukra. “

Kitért arra is, hogy a kormányzati propaganda félrevezette az embereket, az óriásplakátokkal és a televíziós propagandával:

“Ugyanakkor azt tapasztaltam, az embereket egyébként is áthatja a félelem. Főként a munkahelyüket féltik vagy a vállalkozásukat. Az egyik aktivistánknak azt mondták, hogy ha a gyereke a kiválasztott középiskolába akar menni, akkor jó lenne, ha nem venne részt politikai eseményeken, és nem posztolgatna az interneten. ”

Hisz abban, hogy április 8-án a Fidesz legyőzhető

2014-ben még ő is fideszes volt. Volt narancssárga dzsekije és Kubatov- listája:

“Sokan vannak velem, csalódott fideszesek és csalódott baloldaliak, akik nem ezt várták az eltelt harminc évtől. Nincs más lehetőségünk, a kezünkbe kell venni a sorsunkat.”

Lázár élete nyitott könyv – belehúzott a közösségi médiába!

Lázár hazug kampánynyitó-videója

A Lázár-terv: Ha 14 évesen nem teljesítesz, mehetsz a levesbe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük