Negyedik adásához érkezett a Kötöttfogás. A 08. 29-i adás résztvevői: Csintalan Sándor Hivatalos OldalaGulyás Balázs filmes szakember, publicistaDévényi IstvánCzutor Zoltán Public, Pörzse Sándor és Mészáros Imre.

Témaválaszték:

● Kultúrkampf legújabb fejezet: popzene. Tóth Vera, Vastag Csaba, Fankadeli, mint a baloldali-liberális kultúrterror áldozatai.
● Baloldali Sziget – Szanyit feljelentették, merthogy a feljelentő szerint relativizálta a holokausztot, amikor a határ-tranzitzóna állapotokat a haláltáborokhoz hasonlította.
● A tanárok magánéletében turkálna a kormány – rákérdeznének a Facebook-csoport tagságukra is például. Közben 2000 pedagógus hiányzik, de a Klebelsberg Központ első embere szerint nincs szakemberhiány. Valamint kiszivárgott egy-két apróság az új NAT-ból, és például megszűnne a külön biosz-fizika-kémia hetediktől, helyette maradna a lebutított Természetismeret tantárgy.

A Magyar Hang Facebook-oldalán élőben követhető az adás: https://www.facebook.com/magyarhang.org/

Kötöttfogás 4.adás

Negyedik adásával jelentkezett szerdán a Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből! A Facebook nem engedte az élő adást, de a technikai probléma ellenére itt a felvétel.Az e heti résztvevők: Czutor Zoltán, Csintalan Sándor, Dévényi István, Gulyás Balázs, Mészáros Imre és Pörzse Sándor.Osszák meg a videót, hogy minél többen megnézhessék a friss Kötöttfogást!

Gepostet von Magyar Hang – A Túlélő Magazin am Mittwoch, 29. August 2018

“Mi lehet a kormány neme? – mert férfiasnak nem mondható” – Kötöttfogás Nr. 2

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét