Kovács Ákos a forradalom emléknapján is szolgál és véd! – Végül is ezért tartják …..

Nagy bátorságról és nemes lélekről tanúskodik Kovács Ákos rendíthetetlen kiállása, amiben leszögezte, hogy maradéktalanul és kora gyermekkora óta hű Orbánhoz és a NER-hez, ha volt akkor, ha nem. A balliberális elnyomást – ami most van –, ő is érzi, de dacol vele!

Nem semmi ez az Ákos!

A „balliberális véleményterrorral” szemben, amit érez minden porcikájában végre lát lehetőséget arra, hogy úgy a művészetben, a kultúrában és egyáltalán, kerítésen belül mindenben helyre áll a neki tetsző rend.

Azok a politikai erők, akik ma konzervatívnak nevezik magukat picit később lettek konzervatívok, mint én. Mit hoztam magammal a gyerekkoromból? Azt, hogy nem szeretjük a kommunistákat, de nem lehet róla beszélni. Egyféle narratívát mondtam, kölyökkoromban is azt mondtam, ami a kommunistákat bosszantja, az nekem tetszik, ez máig így van. A kommunisták szellemi utódjairól is beszélek.

hangoztatta az EchoTv-ben – hol máshol? –, amit azonnal átvett az összes magára adó kormányközeli.

A mai narratívának megfelelően az összes ellenzékit besöpri a “kommunisták utódai” kategóriába, ami rettenetes tudományos rálátásáról tanúskodik nem csak hazánk, de a világ történelmének. Persze hazai használatra jó lesz, ide készült.

Balliberális diktatúra a könnyűzenében 2018 Magyarországán? – Listára velük!

Mint arról beszámoltunkMagyar Idők cikke adatokkal próbálja alátámasztani, hogy a nemzet rádiói az ideológiailag elhajlott Fluor Tomit, a 30Y-t, és Király Viktort preferálják, míg például Tóth Vera és Vastag Csaba, akiknek rend van a fejükben, szilenciumon vannak.

„A legprimitívebb és legobszcénabb szövegeket gyártó, a drogozást és a züllött életet népszerűsítő balliberális előadók ezalatt több tízezer alkalommal voltak hallhatók a rádióban, mindezért sokmilliós jogdíjat vesznek fel, hiszen mi is lehetne a feladata egy állami rádiónak, mint hogy csak ezeket támogassa.”

Az elnyomottak között találjuk

a felsorolásban Vastag Csabát, Kőházy Ferencet, de valahogy kimaradt a jó öreg Kovács Ákos, ami elég furcsa. Akik viszont a cikk szerzője szerint érdemtelenül tarolnak:

A közismerten MSZP-szimpatizáns Fluor Tomi rapénekes rendkívül egyedi megoldást választott idén áprilisban a véleménye kifejtésére. Egy másokkal készített interjú közben élőben odaugrott a kamerába, elordította, hogy Soros György, majd elfutott. Ezután egy túlbuzgó szerkesztő kicsit szüneteltette a számait a Petőfin, amire a teljes balliberális média felhörgött, hogy mekkora cenzúra van. A rend természetesen azonnal helyreállt, azóta szólnak a zenekarának, a Wellhellónak és a saját egyéb projektjeinek a számai. Most 6600 lejátszásnál tartanak. Ebből is látható, a Wellhello a legjobban futtatott zenekar, a csapból is ez folyik.

24.hu vette szemügyre az énekes vállalkozásainak hiteles adatait, ami nem túl rózsás, hiszen mindkettő – az Andante Borpatika Kft., és a Fehér Sólyom Bt. – veszteséget termelt.

Andante Borpatika Kft.

2016 nyereséges volt Kovács Ákos borozójának, de a  2017-es év ennyire nem volt szerencsés: 34,5 milliós mérlegfőösszeg és az előző évinél 28 százalékkal nagyobb, 49 millió forintos árbevétel mellett hárommilliós veszteséggel zárt. A cég létszáma a legfrissebb adatok alapján 9 fő, Urbán Dezső mellett pedig Tiffán Zsolt fideszes politikus és borász is a társaság tagja. Osztalékot nem fizettek.

Fehér Sólyom Bt.

A cég zenemű kiadással és zenei produkciós tevékenységgel foglalkozik. árbevétele egyik évről a másikra ötödére, 313 millióról 60 millióra csökkent, 981 milliós mérlegfőösszeg mellett pedig majdnem nullásan zárt, mínusz négyezer forint lett az eredménye. A kiegészítő mellékletből kiderül: a céghez két főt jelentettek be, akikre 2,9 millió forint bérköltséget számoltak el. A taggyűlési jegyzőkönyv szerint a Bt. tagjai egyhangúlag megszavazták, hogy a veszteséget az eredménytartalék terhére számolják el – írja a portál.

Nyilvános és hivatalos közösségi oldalán szétnézve, nyomát sem találtuk annak, hogy letargiába esett volna, vadul reklámozza önéletrajzi ihletésű könyve bemutatóját és koncerthegyeit.

Egy hozzászólás itt: “Kovács Ákos a forradalom emléknapján is szolgál és véd! – Végül is ezért tartják …..

 • 2018.10.23 - 18:58
  Közvetlen hivatkozás

  Ejnye Lángész Viktória!
  Ez a cikkecske-féleség rendkívül összeszedetlen, csupán az elmúlt 1-2 év balliberális szennylapokból idézget, szemléz, de pl. kifelejtetted az egyik gyűlölködő (amúgy értetlenségeteket alátámasztó) slágertémátokat, a női princípiumot. Ejnye.:)

  A balliberális oldalon SOKKAL TÖBB „eltartott” művész van, Koncz, Bródy, hogy csak a sérthetetleneket, a „legnagyobbakat” említsem, alacsonyabb szélbalos, magyargyűlölő színvonalból szándékosan nem merítek most példáim során. (de azért sicratmant mégiscsak jelzem feléd, hogy guglizz picikét vissza, miután kilihegted magadból ezt a silány kis összeállítást)
  Bizony, vastagon beleszálltak a balliberális műjjjvészek a politikába, s nem csak itthon, hanem a nemzetközi porondon is. Csak nekik lehet, ugye…. Ahogy a nemzetközi téren Bono-nak és Roger Watersnak is….. Amikor persze a fajtádnak szólt be 5 évvel ezelőtt Waters, akkor tiltás lett a jutalma. Ilyen ez a lipsi democsokrácia. Szóval az csacsiságod mellett még kínosan tájékozatlan is vagy.:)

  Nagyon örülök, hogy idézed az ominózus, meglepően klassz Magyar Idők cikket; Az a durva, hogy ebben a mocskos náczi diktatúrában jól teletömték milliókkal a rendkívül tehetségtelen, folyamatosan hisztiző, önmagát felsőbbrendűnek gondoló, belterjes, uszító ballib siserahadat, mint pl. a nagyon haladó, nagyon toleráns, nagyon ájrópai, nagyon modern Karafiáth, Müller…. vagy a Trafó és Kobuci nevű szellemi pöcegödrök. Mennyit is kaptak e ballierális “ellenálló” alakok, ‘szórakozó’helyek a fityeszes közpénzből? Utánanéztél már?
  Legutóbb pölö:
  nka pont hu/dontesek/kollegiumi_dontesek/konnyuzene_180611_12

  Pedig Koncz Zs. itt éppen a liberálisok provokatív, undorító fesztiválja, a Pride mellett kampányol, tehát ebben is lebuktál a kínos mellébeszéléssel, hisz’ az egyik legféltettebb kincsetek is politizál, mint láthatod:
  youtube pont com/watch?v=Q-S-3BZrBzE

  Na ja, fordítva soha sem fordulhatna elő, de még csak fel sem merülhetne, hogy balliberális kurmány idején a kultúrpolitika díjat adományozzon jobboldali művésznek.
  Csak a jobboldal ekkora balfax, hogy tele akarja szórni a _demokratákat_ díjakkal, NKA-n keresztül milliós támogatásokkal és ezért én is rettenetesen haragszom az orbán kurmányra, hogy mijafaxért támogatják a soxor magyarellenes, keresztény-gyűlölő hangot is megütő balliberális műjjjjvészvilágot. (legutóbb a fő femen kedvencetek, Pásztor Anna verescsillagos sapkában lépett fel egy vidéki rendezvényen. Ezt lehet. Neki lehet….A kommunizmust éltetheti. De Kovács Ákosnak „kuss”. Ezt akarjátok? Nem fog menni, csak lejáratjátok magatokat mégjobban.)
  Ugyanaz járna ezeknek is a fidesztől, mint ballib kormányzás idején a jobboldali színészeknek, zenészeknek.

  Összefoglalom neked röviden, tömören, mire is gondol Ákos, mert láthatóan nagyon szenvedtek attól, hogy nem értitek a gondolatait, hogy ő nem pártpolitikai frekvencián gondolkodik csak, mint ti, eltartott ballib rettegő firkászok.
  A liberális a “szabadság” fogalma alatt az anarchiát érti, az értéknélküliséget, a rendetlenséget, a káoszt, a gonoszságot, azt, hogy korlátozás nélkül bármit meg lehet tenni. A keresztény szerint a “szabadság” a jónak a választását, Krisztus követését, az utat, az életet, az igazságot érti. Mert egész egyszerűen az a szabadság, ha az ember – nem fél. Ha nem sikert, meg pénzt, meg mittodomén milyen talmi vackokat vágy, hanem egyszerűen csak él. Ezek a libsi szerencsétlenek csak pofáznak a szabadságról, meg pofáznak az ostobaságaikról, holott rabok: saját gyűlöletük rabjai. Nekik nincs szabadságuk, és mikor “megmagyaráznak”, hát, az ilyen szánalmasra és izzadságszagúra sikeredik, mint lángész itteni kínos produkciója.:-DD
  De hát tudod te azt nagyon jól, hogy erről szól a zseniális Bosszú népe c. dala, az egyik kedvenc dalom. ;-)

  neked pedig ott a Gerendás, Bródy, Pa-dö-dö, stb…. Van választék bőven a te ízlésficamodnak is…. :-D
  Íme egy kedves dal a számodra jó oldalon állóktól:)
  youtube pont com/watch?time_continue=41&v=W6jok00lW30

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük