A Kutyapárt népszerűsége emelkedik, akár még a parlamenti küszöböt is átléphetik

Mindezt a pártelnök “félelmetesnek” tartja, ennek okát abban látja, hogy átalakult a nyilvánosság, az online, az utca lett az ellenzék igazi terepe, s ebben a kettőben viszonylag jól állnak. De nem ugornának el a feladattól, ha bejutnának az Országházba:


“Ki tudnánk találni, hogy mihez kezdjünk a parlamentben. De számunkra nem az a legfontosabb, hogy minél népszerűbbel legyünk, hanem,hogy olyanokat csináljunk, amiket szeretünk, és esetleg még hasznunk is van. A pártok általában nem így működnek, hanem azt mondják, amit a potenciális választóik hallani akarnak.”

a Kétfarkú Kutya Párt kátyúja

 

A pártelnök úgy gondolja, a Kutya Párt gerilla módszere az önkormányzatoknál például működhet, hiszen az ellenzéki pártok most is ezt csinálják:

“Ha beterjesztenek valamit, legyen az bármilyen hasznos, a Fidesz alapból leszavazza. Ilyenkor az ellenzéki képviselők odamennek a javaslatukkal a fideszeshez, és megkérik nyújtsa be ő, hogy meg is valósuljon. Megszavazzák, megépül, lefotózzák előtte a polgármester és az országgyűlési képviselőt, és még a közönség is jól jár. Nekünk megvan az az előnyünk, hogy mi akkor is megcsináljuk, ha leszavazzák a javaslatunkat”

Dühöngés helyett szerencsésebb csinálni valamit

Kovács pártja Győrben “lakóparkot ” létesített otthontalan embereknek. A pártelnök hangsúlyozta, senki sem akar azért küzdeni, hogy a hajléktalanok az aluljáróban élhessenek, mert ez hülyeség, emögé nem lehet beállni. Ilyenkor a leghatékonyabb módszer, hogy mindenki megpróbál a maga módján segíteni:

“Ha sajtótájékoztatók helyett az ellenzéki pártok összefogtak volna, csinálhattak volna hasonlót, mondjuk, száz embernek. Dühöngés helyett szerencsésebb csinálni valamit. Jobban érzi tőle magát az ember, és még segített is valakinek. Még ha mindenkinek nem is lehet.”

A szemlénk végén kihagyhatatlan, hogy kitérjünk arra, hogy számíthatunk-e az örök életre és az ingyen sörre, ha Kovács Gergely pártja 2022-ben hatalomra kerül. Talán ez érdekli legjobban minden kedves olvasónkat:

“Az örök életet már teszteljük, egyelőre ötperces etapokban, és eddig bevált, mindenki túlélte. Ami az ingyen sört illeti, ………….Ez is tesztfázisban van még, nem engedhetjük egyből a felkészületlen társadalomra, de a tervezett teljes adócsökkentésből ezt is tudjuk majd finanszírozni.”

Szerkesztő megjegyzése: az interjú teljes szövege elolvasható, a Nagyar Hang című hetilap, 2019. január 4-10 -ei számában/

Kapcsolódó

Eljött az 5.- forintos büntetés ideje! – Küldjön egy ötöst Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és a többieknek!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét