Fű alatt becsempészett migráncs-milliók

Ma kormányzati sajtótájékoztatót tartottak ismét a közvéleményt legjobban foglalkoztató kérdésekről. Helyszínül a kiapadt, esztergomi Duna medret választották szimbolikus jelleggel. Kovács Zoltán szóvivő így kívánat demonstrálni azt a hihetetlen rombolást, amit az elmúltnyócévben a rohadt Gyurcsány vitt véghez szeretett hazánkban – jelenti a Kurír Kacsa (Ál)Hírügynökség

Kijelentette, azért nincs víz, mert a rohadt komcsik ezt is ellopták.

Abból a célból, hogy ezzel itathassák a fű- és iszap alatt betelepíteni akart migráncsok millióit. Kezét felemelve mutatta a környező füves ültetvényeket, amiken migráncsok tanyáztak éppen. Később az Echo tv azt sugározta, hogy valójában ukrán vendégmunkások,akik Csányi bankvezérnek végezték a termés betakarítását, kizárólag orvosi célokra…Tehát ők jó migráncsok.

A Városi Kurir tudósítója felvetette, hogy Gyurcsány óta sok víz lefolyt már a Dunán.

Kovács Zoltán közölte, hogy ez puszta kommunista ármány, Gyurcsány nem csak Balatonőszödön, hanem Esztergomban is hazudott, erre vezethető vissza a víz eltűnése. Mindez a Balatonnál kizárólag azért nem következett be, mert azt még időben felvásárolta népnemzeti jelleggel a Mészáros és Tsa. Kft, ezzel megakadályozva az ország kirablását, nemzeti eszmeiségünk elfolyatását.

Többen rákérdeztek a kormányfő egészségi állapotára is,

tekintettel arra, hogy hetek óta eltűnt a közvélemény elől. Szíjjártó Kakadú Péter külügyminiszter kifejtette, hogy Orbán Viktor szokásos évi Horvátországi programját tölti. Nem hasplasztikában részesül, ahogy a Soros bérenc médiumok állítják, hanem babafitnesz edzéseken vesz részt. A barcsi határállomástól a horvát tengerpartig futólépésben szedi össze az autópályák mellett a libero-bolsevik provokátorok által eldobált, szaros pelenkákat, ezzel erősítve a horvát-magyar barátságot.

A Kurir azon felvetésére, hogy a horvát sajtó szerint az egyik provokátor nagyon hasonlíthatott a miniszterelnök Ráhel nevű lányára,

azt válaszolta Szijjártó, hogy a horvát lap tévedett. Már saját tulajdonosi szerkezetét illetően is, hiszen cégbírósági végzéssel tudja igazolni, hogy az azóta önként távozott főszerkesztőt Liszkay Gábor Fidesz fősajtós hívta be elbeszélgetni munkaviszonyának megszűnése napján. Tehát újság nem is horvát, hanem magyar. Amelyik lap a saját tulajdonosát illetően hazudik, az minden másban is. Fake news hírekkel pedig nem akar foglalkozni, mert nem érdemes.

Az RTL Híradó felvetette, hogy  pl. endokrinológiai orvosi rendelésre már csak 2019-re lehet időpontot kapni

sok rendelőben, több hónaposak a várólisták a közintézményekben. Kovács Zoltán ezt határozottan cáfolta. Felemlítette azt az estet, amikor nemrég Orbán miniszterelnök úr maga tartott rapid látogatást egy körzeti orvosi rendelőben, hogy fájdalomcsillapítót írasson fel saját részére. A húsz állig felvegyverzett TEK-es kíséretében megjelenő, közszeretetnek örvendő politikust semelyik biztonsági őr nem tartotta fel a folyosón, sőt a három órája ott várakozó betegek önként ajánlották fel, hogy menjen be előttük. A rendelőben pedig már bent levő beteget nem a biztonságiak dobták ki, hanem önként távozott az ötödik emeleti ablakon, hogy ezzel is elősegítse a szeretett vezető mielőbbi orvosi ellátását. Az ugrás után pedig ő maga egyáltalán nem is szorult már orvosi ellátásra, tehát libsi rágalom, hogy emiatt az ő kezelése csúszott volna. Várólista tehát nincs.

Ennek örömére bejelentette azt is,

hogy a madagaszkári-magyar örök barátság jegyében tizenkét stadiont építünk a szigeten jövőre. Ezért madagaszkáriak nem lesznek betegek a sportolásból eredő egészséges életmód miatt. Tehát az ott dolgozó magyar orvosok is vissza fognak jönni hazánkba. Ezzel a kormány tehát egyszerre két ország egészségügyi problémáit oldja meg, ami önmagában is világcsúcs. Ez a mélymagyar néplélek igazi megnyilvánulása a Soros által megmérgezett, fájdalomtól könnyező, megtört, de felépülő új, magyar, magyar magyar, legmagyarabb világban.

A külföldi dzsungelben stadiont építő magyar Fidesz alkalmazottak

hősies munkájáról pedig kormányzati felkérésre Bayer Habzószáj Zsóti nemzetilovagkeresztíró fog eposzt alkotni a nép okulására, emlékük történelmi megörökítésére. Ennek tiszteletdíja kapcsán majd elfelejt emlékezni a Népszabadság nevű kommunista szennylapnál töltött újságírói éveire, és még fennköltebben hirdeti a NER rendszer csodáit. Az eposz első sorait már meg is tudhatta az érdeklődő népnemzeti sajtó, amit könnyező ujjongással fogadtak:

“Stadiont épít Orbán,dögölj már meg Gyurcsány!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük