Kovács válaszcsapása: ellen-teherautó! – A magyar firnyák…..

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán Budapesten. A Verhofstadt-kritikus budapesti furgon a november elején debütált Orbán-kritikus brüsszeli furgonra ad választ.

Ezt jól kitörpölték!

A kormányszóvivő a Miniszterelnökség előtt bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy

“Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta. de Guy Verhofstadt azt mondja: +nincs bevándorlási válság+ (2018.04.07.) Ez ostobaság!”

Orbán felcsúti háza az origó – onnan indul a Verhofstadt-óriásplakát hakni

Kovács Zoltán kifejtette:

ez a plakát a következő napokban Magyarországon, majd azt követően Brüsszelben is látható lesz.

Addig tanuljon mindenki angolul! Röfff!

fotó: K.Z. facebook oldala

Hangsúlyozta: az elmúlt hetekben látni lehetett, hogy

“a bevándorláspárti liberális erők milyen támadást indítottak az ország ellen”,

ennek az Európai Parlamentben, Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága.

A Momentum meghekkelte Verhofstadt plakátját

Úgy vélte, nem hagyhatják szó nélkül ezeket a támadásokat, hiszen ezeknek egyetlen célja van:

“a liberálisok egyértelműen az európai bevándorlás pártján állnak, Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni, Magyarországot pedig bevándorlóországgá”.

Kovács Zoltán szerint a magyar emberek az elmúlt három évben többször – nemzeti konzultációk, népszavazás és legutóbb a parlamenti választások során – is elmondták, hogy nem hagyják, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen.

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték, és ez az autó is egyértelmű üzenetet küld arról, hogy mit gondolunk a migrációról és a liberálisok bevándorláspolitikájáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük