Kovács Zoltán, a „visszafogott”, botcsinálta lapszerkesztő: messze-földön legjobb leszek!

Ha már világkiállításnak ferdíti pártunk és kormányunk az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás 50. évfordulójára tervezett újabb vadászati rendezvényt, illő, hogy egy újságot is biztosítson annak világraszóló magasztalásához. Főszerkesztőnek ejtőernyősként odapottyantották Kovács Zoltán kormánybiztost.

„Nem mindegy, hogy hogy hívják? Világkiállítás lesz és kész”

Kovács Zoltán államtitkárt az esemény kormánybiztosává kinevező novemberi határozat csak

„egy a természettel – Nemzetközi Vadászati és Természetismereti Kiállítás”

néven, illette a rendezvénysorozat. Decemberben a parlamentben Semjén Zsolt a hvg.hu érdeklődésére röviden annyit válaszolt a névváltoztatásra

„Nem mindegy, hogy hogy hívják? Világkiállítás lesz és kész”.

Újabb örömhír!

Kovács Zoltán közösségi oldalán nyilatkozott meg egy idézet erejéig a tőle már-már elvárható szerénységgel, bár ő ezt a szót nem ismeri.

„Úgy illik, hogy újdonsült főszerkesztőként megköszönjem az elődök munkáját, s ígéretet tegyek az olvasók számára. Ennek betűkbe öntésekor hadd kérjem a lap szellemi örökségének letéteményeseként közismert Kittenberger Kálmán segítségét, aki az általa szerkesztett Nimród első számában a következőképpen fogadkozott:

„minden erőmmel azon leszek, hogy lapunk a külföld első vadászújságaival is fölvegye a versenyt.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Nekünk is van egy jó hírünk: Kittenbergernek sikerült.

One thought on “Kovács Zoltán, a „visszafogott”, botcsinálta lapszerkesztő: messze-földön legjobb leszek!

  • 2019.08.30 at 17:10
    Permalink

    Bőrfejű Kovács , @z egész vezírkar elfelejtette regisztráltatni a Világkiállítások Nemzetközi Szervezeténél az időpontot ! És az időből kifutottunk , ezért lesz “csak” egy kiállítás a sok közül !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.