Nemes célba bújtatott gyilok? – Kovács Zoltán celebrálta “jótékony vadászat”

Miért kell abba élőlényeknek belehalniuk, mert  jótékonykodik valaki? A segítségnek ezerféle lehetősége adott, mire ez a nemes célba bújtatott tömeges vadászat? Lövöldözés helyett tetszettek volna elmenni egy közértbe bevásárolni a rászorulóknak!

Nagy sikerrel zajlottak le idén is az országos jótékonysági vadászatok valamennyi megyében

-számolt be a Nimród Vadászújság Facebook oldalán.

Vérüket adták….

A rendezvény központi helyszínén, a Fejér megyei Kápolnásnyéken 153 vadász regisztrált a jótékonysági eseményre.

A nap végén végén 283 fácán és 3 szajkó feküdt a terítéken

-büszkélkedtek a szervezők.

A regnáló kormány is képviseltette magát “nem középiskolás fokon”, hiszen ott büszkélkedett Kovács Zoltán az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás kormánybiztosa és L. Simon lászló, a térség országgyűlési képviselője is.

Élménybeszámoló a “kétlábú vadak” szemszögéből

“Nagy sikerrel zajlottak le idén is az országos jótékonysági vadászatok valamennyi megyében. A rendezvény központi helyszínén, a Fejér megyei Kápolnásnyéken 153 sikeres regisztrációt követően 283 fácán és 3 szajkó feküdt a terítéken. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Kovács Zoltán, az Egy a Természettel 2021 Vadászati és Természeti Világkiállítás kormánybiztosa is.

Országos vonatkozásban az 1130 sikeres regisztráció tükrében elmondható, hogy az a nagyon erős bázis, amely tavaly létrejött, az idei Covid-os évben is képviseltette magát.

A szeretet, az önzetlenség és a szolidaritás vezérel bennünket

Ezek azok az emberi tulajdonságok, amelyre e karitatív kezdeményezés épül és ezek mentén jött létre

a jótékonysági vadászat, mint egyfajta értékközösség.

A jótékonysági vadászat része lesz a 2021-es évi „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás programsorozatának, ezért a világkiállítás sikerében az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. is oroszlánrészt kíván vállalni ( csak nehogy a nagy jótékonykodás közepette valaki kilője ezt az oroszlánt is szerk.)- tájékoztatta a Nimród Vadászújságot Fejes László, az OJV Kft. ügyvezető igazgatója.”

Weber

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük