Kovács Zoltán napi kiakadása: Paul Lendvai “führerdemokráciának” nevezte a jelenlegi magyarországi politikai berendezkedést

Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára közösségi oldalán reagált arra, hogy Paul Lendvai „führerdemokráciának” minősítette a jelenlegi magyarországi politikai berendezkedést.

Kovács minden bizonnyal nem próbálta ki…..

Kovács Zoltán bejegyzésében azzal kezdi, hogy véleménye szerint Magyarországon ma reneszánszát éli a zsidó közösségi:

„Budapest ma egyike azon utolsó európai helyeknek, ahol nem nézik meg az embert, ha kipát visel”

– fogalmaz az államtitkár, hozzátéve:

„Orbán Viktor volt az első miniszterelnök, aki nyíltan bocsánatot kért Magyarország szerepvállalásáért a Holokausztban”.

Kovács szerint

„az egykor komcsi kollaboráns, ma már liberálisként aposztrofált Lendvait” ugyanakkor „nem zavarták meg a tények” Orbán Viktor kritizálásában.

Na de kérem…..

Az államtitkár szerint az újságíró a „magyar múlt „démonjainak”, mint a „nacionalizmus, embergyűlölet, korrupció és autoriter tendenciák” visszatérésének ecsetelése közben” elfelejtette megemlíteni a magyar kormány sikereit.

Bejegyzése végén pedig megjegyzi:

az újságíró „talán írhatott volna néhány gondolatot a magyarországi baloldal legutóbbi jelöltjéről, a judapestező és tetűcsúszdázó Bíró Lászlójáról”.

https://www.facebook.com/zoltanspox/posts/1700175960141378

Forrás

figyu

Egy hozzászólás itt: “Kovács Zoltán napi kiakadása: Paul Lendvai “führerdemokráciának” nevezte a jelenlegi magyarországi politikai berendezkedést

  • 2020.10.16 - 14:04
    Közvetlen hivatkozás

    Egy vörös görénytől mit lehet várni. Ez is olyan mint Soros………kipával vagy nélküle de ugyan olyan aljasok.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük