Kovács Zoltán: Nolan egy partizán, pártos médiamunkás - Városi Kurír

Sorting by

×

Kovács Zoltán: Nolan egy partizán, pártos médiamunkás

A 109. kormányinfón Kovács Zoltán megvonta a kérdezés jogát Dan Nolantől, a Guardian újságírójától, majd megfenyegette, hogy kivezetteti, amivel példátlan módon sértette meg a sajtószabadságot. Ennél már csak a jelenlévő újságírók viselkedtek aljasabbul, nem álltak fel, maradtak és folytatták a munkát.

Hirdetés

Kovács pofátlan reakciója

Botrány a kormányinfón!

Egy napot kellett várni, míg a pártközpontban kiokoskodták a választ, a miértet a kormányszóvivő viselkedésére. Kovács a blogján mondja el a véleményét az esetről. Kifejtette, hogy szerinte a szabályok – rajta kívül – mindenkire érvényesek és egy gifet is odabiggyesztett, amin az a pillanat látható, ahogy az újságíró elveszi a mikrofont az előtte szólótól.

Bezzeg a régi szép időkben….

Kovács Zoltán szerint régen (?) még volt jóérzés a sajtómunkásokban, tudták mit lehet és mit nem. Objektíven tájékoztattak, megpróbáltak újságírónak tűnni. Márpedig Nolan olyan volt, mint egy partizán, állásfoglaló pártos médiamunkás.New York Times – szintén nem képes objektíven tájékoztatni Magyarországról Kovács szerint – kiadott egy olyan direktívát, amely szerint a munkatársaknak tartózkodni kell a nagyon véleményes állásfoglalásoktól – ez ugyanis az egész lap hitelességét fenyegeti. Márpedig Nolan Twittere tele van az Orbán-kormányon poénkodó bejegyzésekkel.

Zárásképpen ráerősített, hogy szerinte Magyarország ellen összehangolt sajtótámadás folyik külföldről, és az újságírók helyére politikai aktivisták kerülnek.

Francba a független sajtóval, minden jó nekünk úgy, ahogy van! Beeee!

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2018.02.17 - 05:34
  Közvetlen hivatkozás

  Kovács Z. is azokhoz tartozik, akiknek Soros segített, hogy valakik legyenek.
  Senkivé váltak. Arról azonban sajnos Soros sem nyilatkozik-eddig-, hogy ő hogyan értékeli az ilyen irányú tevékenységét !!!!
  Érdekes lenne megtudni a véleményét a saját maga által támogatott FIDESZ tanulói személyiségéről !!!!

  Válasz
 • 2018.02.17 - 21:31
  Közvetlen hivatkozás

  .Nolan megtapasztalhatta a magyar köztisztviselők taplóságát.Ezt viszi hírül a világban….

  Válasz
 • 2018.02.18 - 06:54
  Közvetlen hivatkozás

  Aki nem kapott szót, mert többen is jelentkeztek egyszerre, azok miért nem cirkuszoltak? Csak ez a tetű nézi hülyének Magyarországot, és gondolja, hogy felsőbbrendűségében mindent megtehet???

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.