Kovács Zoltánról kiderült: ő a Fidesz polihisztora, a tökös csávó! Melyik iskolát is kell ehhez kijárni? Ja, a CEU-t. Bécsben…..

Úgy tűnik a mai elszólós fidesz-világban elég a dicsőséghez és az üstökösként szárnyaláshoz, ha a delikvens mikrofon-biztosan pártnyik! Kovács megfelel a kritériumnak, nála még nem fordult elő, hogy – ha nem is tartalmilag – össze-vissza beszéljen.

A remek pártkatona

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár december 1-től kormánybiztosként is tevékenykedik a 2021-es vadászati világkiállítás, az Egy a természettel expó előkészítésében és szervezésében.

Tessék mondani, melyik iskolát kell ahhoz kijárni, hogy az egyszerű pógár ilyen sokoldalú lehessen? Ja, tudom! A CEU-n kell végezni! Bécsben. :-x 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szombaton a Facebook-oldalán közölte, hozzátéve:

Új lendületet vesz a 2021-es vadászati világkiállítás előkészítése. December 1-jétől kormánybiztosként is tevékenykedem az “Egy a természettel” expo előkészítésében és szervezésében.

A feladat nagy és megtisztelő, igazi csapatmunka lesz!

Magyarország az 1971-es Vadászati Világkiállítás megrendezésével 50 éve letette névjegyét. Tapasztalataink és adottságaink csak erősödtek, de a 21. század elején arra van szükség, hogy meggyőző erővel és szakmai hozzáértéssel mutassuk be: az ember a természet elválaszthatatlan, szerves része: EGY A TERMÉSZETTEL.

Terveink szerint 2021 hagyományaink és a természet ünnepe lesz – nem csak a vadászoknak.

Emlékeznek első leleményére az egyel ezelőtti új pozíciójában?

Kovács válaszcsapása: ellen-teherautó! – A magyar firnyák…..

Elődjének coki, de azért lesz mit a tejbe aprítania

A korábban miniszteri biztosként dolgozó Károlyi József pozíciója megszűnik, de munkáját a világkiállítás előkészítésén eddig dolgozó más tisztségviselőkkel együtt a kormánybiztos munkaszervezetében fogja folytatni új minőségben.

Kovács Zoltán: mi köze a tanszabadsághoz a CEU-nak?

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük