Sorting by

×

Kövekből épül a mérföldkő – “Aki rossz fényt vet, mit arat?”

Szűcs Róbert Gábor alábbi bejegyzése a groteszk legjobb örkényi hagyományit követve mutatja be a NER felelőtlen, olykor már csak önmagukért való hazugságait, amelyek nyilvánvalóan a saját tábornak(szektának) szólnak, mert aki nem elvakult hívő, azonnal felismeri a hazugság-hegyeket. “Aki rossz fényt vet mit arat?”

Hír:

“Szijjártó Péter kiemelte, mely mérföldkövek mentén képzeli el a magyar-orosz kapcsolat erősödését 2022-ben:

  • a felek létesítési fázisba léptetik a Paksi Atomerőmű projektjét,
  • a Nemzeti Oltóanyaggyár készen fog állni a Szputnyik gyártására, folytatódik az űrtechnológiai együttműködés,
  • növelik a záhonyi térség szerepét a kelet-nyugat irányú vasúti forgalomban és újabb magyar élelmiszeripari termékek exportja indul meg az orosz piacra.”

Na, nézzük a mérföldköveket, amelyek a “mente”

  • (Megjegyzés: én valamikor 1946 őszén léptem létesítési fázisba). Paks. Megvan már minden engedély és a törésvonalat is behegesztették, Kinevezték a kétszázhuszonötödik vezérigazgatót, aki most már aztán tényleg valószínűleg és mindent. Ünnepélyesen megnyitották az “Ígéretek” felitatú dosszié hatszázadik kötetét. A magyar miniszterelnök kikészítette azt a nadrágját, amelyben s.ggbe szokták rúgni.
  • Űrtechnológia: a Párt elveszti a választásokat, és nagy űr marad utána.
  • A Szputnyikon kívül minden más, nemzetközileg nem engedélyezett oltóanyag, továbbá cián, mustárgáz, arzén és levendula is szóba jöhet.
  • Növelik a záhonyi térség szerepét. Érdekes, hogy ez Ukrajna felé visz, de számolnak azzal, hogy már nem sokáig. A nagy Oroszország már kovácsolja a frigyet. A moszkvai Arbatot meghosszabbítják Bicskéig. Új sávokat nyitnak a maffia, a magyar nyugdíjat felvevők, a szezonális bérszavazók, rablók és bérgyilkosok számára.
  • A magyar élelmiszerexport, a szankciók ellenére bővül: Törökországon keresztül friss tojásgránátokat, bedarált sajtót és “Balett-táncos” mintájú tökfejeket szállítunk orosz agresszív testvéreinknek.

Az eredeti tervek szerint a magyar kormányfő által viszonzásul adott díszebéden Völlner Párt szolgálták volna fel, de azután mégis egy másik, a magyar miniszterelnök által feldogozott disznó mellett döntöttek.

(Forrás)

Kapcsolódó

 

rossz fényt vet

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.