Kövér, a”családbarát macsó”, aki úgy emlegeti Önt is, ha női hölgy, hogy “akinek kettessel kezdődik a személyi száma”

A Bayer Show-ban beszélgetett egymással a műsor névadója és illusztris vendége az éterben, Kövér László. A vírus-helyzet kihozta belőlük, ami benn volt….

“Hogy bírod a karantént?”

-tette fel a szellemes és váratlan kérdést a műsorvezető, amire a kérdezett elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy hétfő reggel azzal fog kelni, hogy de jó, hogy bemehet a Házba,

“a sok ápolt közé”.

Itt már sejteni lehetett, hogy ez a traccs sem lesz más, mint a többi Kövér-interjú.

Kövér László nyíltan megvallotta, hogy ő maga, Orbán Viktorral együtt

korábban hisztériát keltett a törvényesen megválasztott jobbközép magyar kormánnyal szemben. Ez objektíve igaz az 1990-94 közötti parlamenti ciklusra nézve, de Kövéren kívül kevés fideszes szokta ilyen őszintén felidézni a párt szélsőségesen liberális, nemzet-, Trianon- és egyházcsúfoló gyökereit:

“Az a fajta hisztériakeltés, ami zajlik, hozzáteszem, nem az elmúlt néhány hétben, hónapban indult ez el, még csak nem is 2010 óta folyik, hanem gyakorlatilag azóta folyik, amióta először, immáron körülbelül 30 esztendeje szabadon választott Magyarország egy jobboldali, jobbközép kormányt, gyakorlatilag azóta folyik ezt a világszintet elérő hisztériakeltés.”

-írta a 444.hu.

A “nő” lesz az új “migráns”?

Kövér bevallotta, hogy mennyire idegesítik a nők és mennyivel rosszabb, ha az embernek egy nő-, mintha egy hímnemű ellenzéki szól be.

Ezt a részt Bayer -miután Szabó Tímeát a “kicsinél is kicsibb”-nek nevezte- azzal a frappáns kérdéssel vezette fel, hogy

“Az elnöki pulpituson ülve hogy lehet ép lélekkel végigszenvedni egy Szabó Tímea-felszólalást?”

Kövér elemében volt, az otthoni környezetben mégis csak jobban megnyílik az ember….

„Én szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen azokra, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik, amikor olyan helyzetbe keverik magukat, amilyenbe Szabó Tímeának is sikerült legutóbb. Nincs annál elszomorítóbb, mint amikor egy gyűlölettől eltorzult női arcot lát az ember férfi létére.”

Kövér ezután azon lamentált, hogy miért nincs olyan barát vagy családtag Szabó környezetében, aki szólna neki, hogy

“őhozzá mint családanyához méltatlan” amit “hétről hétre bemutat” a parlamentben.

Ha elfeledte volna,

erről a baromi méltó esetről beszélt az országgyűlés elnöke:

Aki végighallgatná….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük