Kövér beismerte, volt földrajzi „bűvészkedés” és nem furdalja a lelkiismeret

A Reflektor blogon megjelent szombaton egy hangfelvétel, amely a blog szerint 2017 januárjában készült, és Kövér László házelnök hallható rajta, ahogy a választási reformról és az ellenzékről beszél.

Isten őrizz, hogy ők labdába rúgjanak!

Kövér a felvételen azt mondja, az a jó, “ha az ellenzék nem rúg labdába”. A választási rendszer reformjáról, amelynek során újrarajzolták a választókerületeket (és amellyel a kritikák szerint a fideszes képviselőknek kedveztek) pedig azt mondta,

„nem mondom, hogy nincsen benne földrajzi bűvészkedés vagy nem volt, de csak annyi földrajzi bűvészkedés volt benne, mint a 90-es törvényben amit a szocik alkottak meg eredetileg”.

(Forrás: Reflektor blog, 444)

Kövér beismerte a választási csalást

Kövér Lászlóról kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyben elismeri a Fidesz választási csalását. Kimondta, hogy a kétharmad birtokában magukra szabták a választókerületeket azért, hogy teljesen ellehetetlenítsék az ellenzéket – írja közleményében az MSZP.

Kövér Lászlótól most már azt is tudjuk, hogy mire számíthat az ország, ha ők maradnak hatalmon. Szavaiból kiderül, hogy bármilyen csalást, törvénytelenséget megtehetnek továbbra is, mert mivel ők kormányoznak, az lesz törvényes, amit a Fidesz mond.

Ugyan a kétharmad már nincs meg a Fidesznek, de vannak még eszközei egy újabb csalás előkészítéséhez. A Nemzeti Választási Bizottság pedig már meg is kezdte a munkát. Mindent megtesznek azért, hogy Orbánéknak lejtsen a pálya.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük