Kövér: ha én egyszer kinyitom a számat….

Kövér László csak részleges beismerő vallomást tett. A Fidesz – a választókerületekkel való machináció mellett – ellehetetlenítette a kivándorolt közel félmillió magyar számára a választásokon való részvételt. A kamupártok és álcivilek költségvetési támogatásával meg akarták téveszteni az ellenzéki szavazókat.

A helyzet csak rosszabb lett

Pártszolgálatosokat ültettek közszolgák helyére, de amire már a választási megfigyelők (EBESZ-jelentés) is felhívták a figyelmet: a fideszes lakájmédia milliárdokkal való kitömése súlyos aránytalanságot okozott – természetesen a Fidesz javára – összegez közleményében Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja.

Hozzáteszi: azóta a helyzet semmit nem változott, sőt, rosszabb lett! A fideszes politikai-gazdasági galeri teljes egészében leuralta a médiát, és már csak néhány bátor szerkesztőség küzd a NER médiamonopóliuma ellen. Többek között erről is vallhatna a T. Ház elnöke.

Magyarország élhetetlen lett

Figyelmeztetjük Kövér Lászlót és társait: bármilyen választási csalással, trükkel, manipulációval próbálkozik a Fidesz, a magyar emberek látják, hogy a kormány élhetetlen országot csinált Magyarországból. Ezt semmilyen fideszes propaganda nem tudja elfedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük