Kövér házelnök: megfellebbezhetetlen igazság, hogy a világ azoké, akik teleszülik!

„Márpedig az egy megfellebbezhetetlen igazság, hogy a világ azoké, akik teleszülik” – mondta Kövér László házelnök Cégénydányádon, Tisza István szobrának felavatásakor a szon.hu-nak adott interjújában,a mit a 444.hu szemlézett.

Kövér szerint azok, akik nem akarnak gyereket, az önfelszámolás útjára lépnek

Ezekkel az emberekkel nagyon nehéz, talán nem is érdemes vitatkozni,

„de nekünk meg kell kísérelni a lehetetlennek látszót: megállítani és visszafordítani a magyar nemzetet a demográfiai lejtőn”.

Kövér az Európa nyugati feléhez fűződő viszonyról

is beszélt, azt mondta, sokáig azt hittük, fel kell zárkóznunk, le kell küzdeni egy történelmi elmaradottságot, de mára

„nyilvánvalóvá vált, hogy mások vagyunk”,

mint a fejlett nyugat, ahonnan

„egy sor abnormalitással szembesültünk”.

Az európai keresztény kultúrában ugyanakkor még hisz a Fidesz, de szerintük ennek a nemzetek sokszínűsége az alapja, és nyugaton ezt akarják felszámolni.

A házelnök a modern világot és a fiatalság problémáit is érti,

„a világ vészesen felgyorsult, és a fiatalabb korosztályok már egymást sem értik meg feltétlenül, s ez a legnagyobb veszély”.

A fiatalok értékrendjének összezavarodásával a közoktatáson keresztül lehet harcolni, ki kell mondani, hogy az nem lehet értéksemleges, hanem a nemzeti kultúra és értékrend átadását kell a fókuszába helyezni.

Tisza István gondolatainak mentén

azt is elmondta, hogy a mai magyar ellenzék bizony olyan emberekből áll, akiket ő nem tart valami nagyra.

„Sajnos, minden országban, minden korban megvolt a társadalomban az a »zacc«, amit a választók nem engedtek a közéletbe, a hatalomba főleg nem, ám ha valamilyen felfordulás nyomán mégis oda került – lásd 1918–1919-et –, abból nemzeti sorstragédia lett. Ezek a parlamenti képviselők a mindent felforgató agresszivitásra, irigységre építenek, amivel száz éve is pünkösdi királyságra jutottak a kommunista, anarchista mozgalmak, s aminek az lett a következménye, hogy 133 nap után az ország romokban hevert.”

…és a végére az elmaradhatatlan foci-hasonlat

„A verseny természetes és jó dolog, de fontos, hogy a játékszabályok kiszámíthatók maradjanak. A futballban például mindkét csapat tizenegy játékosból álljon, a bíró mindkét oldalon befújja a lest, és főleg, hogy a pályán kívülről senki ne avatkozzon be a játék menetébe.

Tovább fűzve a sporthasonlatot:

nekünk a saját játékunkat kell játszanunk, a minket támogató politikai közösséggel kell elsősorban foglalkoznunk, megőrizni azok támogatását, akik egymást követően immár három alkalommal tiszteltek meg bizalmukkal és tekintélyes parlamenti mandátumi többséggel. Ha következetesen folytatjuk azt a munkát, amellyel ezt a bizalmat kiérdemeltük,

akkor az ellendrukkereknek még sokáig savanyú lesz a szőlő.”

vonat

One thought on “Kövér házelnök: megfellebbezhetetlen igazság, hogy a világ azoké, akik teleszülik!

  • Kicsit fasiszta, kicsit náci, de a miénk! :)))))))))))))))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük